arkadaşlar süper ve tehlikeli bişey

poweruno

New member
Reaction score
0
İşte bu insanı korkutuyor. Bir arkadaşım diyordu, telefonları dinliyorlar diye, konuşmazken hatta kapalıyken bile dinleyebiliyorlar. Hadi oradan dedim. Kapalıyken kısmı için fikrim değişmedi ama açıkken? Flexispy isimli bu yazılımı izlemek istediğiniz kişinin telefonuna indirdiğinizde, (indirdikten sonra görünmüyormuş), Internet üzerinden düzenli aralıklarla rapor alabiliyormuşsunuz. Ne sms gitti, kimle konuşuldu. Hatta daha da ilginci telefon kullanılmıyorken, uzaktan telefonun mikrofonunu açıp dinlemek mümkün oluyormuş. Sitede yazan herşeyi yapabiliyor mu bilmem ama insanı huzursuz ediyor. (Bir şey sakladığımdan değil) http://flexispy.com/light.html arkadaşlar bunun carack ini bulabilen varsa cok makbule gecer bi bakın isterseniz eğer böyle bişe oluyosa manyak bişeee http://www.imagehell.com/show.php/37097_flexispy.gif.html

Kısmen mümkün.. Telefonun sistem dosyalarına girmişse, sen istemedende mikrofonu açıp kayıt yapabilir.. Konuşurkende sesini kaydedebilir ve tutulmuş kayıtları yollayabilir.. Crack bulunursa güzel olur :)

iyi demişsin de bunu karşı tarafın telefonuna nasıl indireceğiz. ve de en önemlisi hangi marka telefonlar ve modeller için gerçelii

wala baba iyi hoş bişide biraz daha aydınlatılmak iyi olur...

vala kapalıyken bataryası ustundeykjen herturlu dınleyebılıyorlar da bunu bız yapabılırmıyız bılmıom

ya arkadaşlar bole bişeyin kullanıldıgını düşün senize ozel hayat diye bişe kalmaz bide her isteyen sevgilisinin telefonuna atar bunu hergun gastelerin ikinci sayfasında cinayet haberleri duyarız devlet te cakar işi anti bi program yayınlar bence dinlenmemek için herkesin güvenini kazanın anca ole bu adı gecen programın dosyasız olmayan sürümü var sadece telefon no sunu yazıyosun ole calışıyor ama verilmemesi gereken bi program :cool: :cool: :eek:ut:

Bu Prugram 25 Euro Bütçesi Uygun Olan Alsin Fakat Normal Izleme Ve Takip Için Farkli Cihazlar Gerekiyor Bu Ancak Kiskanç Sevgililer Için Bir Program

evet var. hatta çocuklarını kontrol altında tutmak isteyen ebeveynler için yapılmış bir yazılım

SERKANERKAN' Alıntı:
ya arkadaşlar bole bişeyin kullanıldıgını düşün senize ozel hayat diye bişe kalmaz bide her isteyen sevgilisinin telefonuna atar bunu hergun gastelerin ikinci sayfasında cinayet haberleri duyarız devlet te cakar işi anti bi program yayınlar bence dinlenmemek için herkesin güvenini kazanın anca ole bu adı gecen programın dosyasız olmayan sürümü var sadece telefon no sunu yazıyosun ole calışıyor ama verilmemesi gereken bi program :cool: :cool: :eek:ut:

cinayet haberleri duyacak kadar özel hayatın varsa program olmasada sen zaten potansiyel bir katil olmuşsun dostum böyle düşünme gerekli bişey aslında bence sende elindekini paylaş bu forumlar boşuna kullanılmaıyor değilmi

Beyler siz bu emniyet bazı insanları nasıl dinliyor sanıyosunuz başkasının telefonunamı programı indiriyolar :D uydudan dinliyolar arkadaşım...

program basiyt bir tane tarayıcımı nr var onu alıyosun adı rcs veya ris gibi bişeler bole bini geçkın bilgisayara format atıyyon sehrin suyunu mu ne kesiyosun ole bi tarayıcı uydu telefon saglayıcılrın şifreleri var onlar bide yanlış hatırlamıyorsam cdep telefonlarının idee simi ne ole bişe olacak sonra giri yon uydu şifreleri varsa gok yuzunden izliyo olman lazım ole bişe hem d3vlet kontrol ediyo artık ozaman bi araba bide tarayıcı yeterli yakalan mamak için kardeş beni ben yapan ozelim !!!!!!!:angry :angry

program basiyt bir tane tarayıcımı nr var onu alıyosun adı rcs veya ris gibi bişeler bole bini geçkın bilgisayara format atıyyon sehrin suyunu mu ne kesiyosun ole bi tarayıcı uydu telefon saglayıcılrın şifreleri var onlar bide yanlış hatırlamıyorsam cdep telefonlarının idee simi ne ole bişe olacak sonra giri yon uydu şifreleri varsa gok yuzunden izliyo olman lazım ole bişe hem d3vlet kontrol ediyo artık ozaman bi araba bide tarayıcı yeterli yakalan mamak için kardeş beni ben yapan ozelim !!!!!!!

herney se crakını veya tam surumunu bulursam yollarım biz bir kardeşiz oyle degilmi ???????

dede0680' Alıntı:
evet var. hatta çocuklarını kontrol altında tutmak isteyen ebeveynler için yapılmış bir yazılım

kardeş helâl olsun bea

böle bi konu için mi üye oldun

bir mesajın var o da bu :D:clap

Beyler siz bu emniyet bazı insanları nasıl dinliyor sanıyosunuz başkasının telefonunamı programı indiriyolar :D uydudan dinliyolar arkadaşım...

hah oldu bnmkine yüklememişler dur gideyimde yükleteyim :durdurun

olamaz bölebişi tel.in batarisi ni.çık.yine mi oluyo öle

arkadaşlar ben endüstriyel otomasyoncuyum.yani robot sistemlerine program yazıyorum...bu tür programlar yazdım.ama şöyle birşey anlatmak isterimki...öyle bir dinleme sadece uydudan oluyo...telefon kapalıyken dinlemekte sadece bluetooth mesafesi kadar yerden olabiliyor.eğer dediğiniz gibi bir teknoloji,ufak bir kaç işlemle dinleniyoda ben duymadıysam af buyurun ama her türlü teknolojik gelişimi işim gereği bilmem lazım ve sadece saçma olduklarını duydum....

enterasan kendımı cemgız bund fılımlerınde zannetın acıkcası cocuklar bu kadar ılerı bır seyler henuz yok bea balkon dakı teyzelerın aynılarından medyada ve ınternette de var o kadar acıkcası hayat bır fılm degıl Kı Kısı Kendı Sonunu gore gore oynasın

Yani işi sevgili boyutuna indirgemek biraz bu işi hafife almak olmuyor mu?
Ya devletin kritik yerlerinde olanlar için ne demeli?
Al sana komplo teorisi....
Dikkatli olmak lazım.

Geri