Arkadaşlar Qapris ten Şikayetçiyim...Sizde Bi Bakarmısınız Lütfen...

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
Selam arkadaşlar.Bildiğiniz gibi ben Romantizm & Duygusallık bölümünün asistan moduyum.Evet malesef asistan mod...

Bu konuyu aslında buraya açıp açmamak adına çok düşündüm.öneri & şikayetlerde açacaktım.buraya açayım deidm...

Şikayetim şu.Romantizm & Duygusallık bölümünün diğer modu [asistan değil ] ben asistan modum die beni küçük görüyor.ve bana kötü muamele yapıyor.sölemedği laf,yapmadığı kötü muamele kalmadı...ve canıma tak etti artııkk...

20060814_091110_kedi1-1.jpg

Ben elimden geldiği kadar bölümle ilgilenmeye çalışıyorum.Yardımcı olmaya,bölümümüzün daha da sevilen bi bölüm olmasın için uğraşıyorum.ama diğer mod [asistan olmayan] Qapris 2 lere kadar uyuyor.Neymiş efendim güzellik uykusuymuş...

kedi15.jpg

Tabi o uyuduğu için ve ben bölümle ilgilendiğim için bütün gün çok yoruluyorum...Ama bu Diğer modun [asistan olmayan] umrunda değil ki...

kedi7.jpg

Bölümdeki konulara baktınmı,bakayım mı die sorduğumda"bakmadım ama sen neden bakmadın ki üstelik,sen asistansın çabuk git bak" dior.Bana hep böle muamele yapıyor.Küçük görüyor.Kendini yüksekte biliyor.

kedi_resimleri14.jpg

E tabi benim de canım var sonuçta.Ona kızıp bağırdığımda ise beni kovalıyor.Günümü ağaçların tepesinde geçiriyorum.

kedi128.jpg

Kendisi çıkamıyor şişmanlıktan.Beni aşağıdan tehdit ediyor."in aşağı yoksa bütün bölüm temizliğini sana yaptıtırım" dior...Ohh olsun.Çıkamıyosun ağaca :hadiordan

kedi001.jpg

Ama malesef sonuçta ağaçtan inmek zorunda kalıyorum.Ama acımasız beni rahat bırakmırmı hiç...Hemen uçuşa geçiyo bana karşı :eek:ha

adsz2.jpg

Bana beni yiyecekmiş gibi bakıyor :eek:ha Kedi kediyi yer mi :saskin

[
kedi116.jpg

Neyse sonunda suçunu kabulleniyor.Özür diliyor bana.Ama kalbim kırıldı bir kere :hadiordan

kedi006.jpg

Beni öpüp aklınca kandıracağını ve bölümün temizliğini bana yaptıracağını.Ama yemezler :hadiordan

kedi186.jpg

Kaç kere gidip adminlerimize sölemeyi düşündüm.Bunu ona da söledim."Seni şikayet edicem dedim".Beni kovaladı :eek:ha

İMDAAATTTT!!!:(

kedi121.jpg

Resim12.jpg

Sonunda mecburen barışmak zorunda kaldım.Ee bölüm arkadaşı ne yapayım...

adsz.jpg

İşte böyle arkadaşlar.Ne zor durumda olduğumu görüyorsunuz.Sizde öğrenmiş oldunuz artık her şeyi.Ama yok ben dayanamadım.Sayın adminlerimize sesleniyorum.Benim asistan modluk zamanı bitirin artık lütfen :( Bende moderatör olayım :(:(:(

Qapris cim canım benim öpüyorum seni :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

Güzel ve Sevimli Şakalaşmalar..
Severek izliyoruz :sigara:

Bu arada ;
Kediler Sizler Kadar Sewimli =P

=) güseller =)

süper yaw:D

muahaha super olmus qapri biraz alcaktan uc sonra asagiya inemessin :D

lem kırmızı elimden hakkaten bu kes çekicen war :melek bulmuşsun benim gibi patronu hala bıdı bıdı konuşuosn :melek asıl şimdi yandın acımasıslık nası oluomuş görüceksn ehuehuhe yaşasın kötülük :durdurun

öpüorm kedicim seni patilerin helak olmasın emi :p

QapriS' Alıntı:
lem kırmızı elimden hakkaten bu kes çekicen war :melek bulmuşsun benim gibi patronu hala bıdı bıdı konuşuosn :melek asıl şimdi yandın acımasıslık nası oluomuş görüceksn ehuehuhe yaşasın kötülük :durdurun

öpüorm kedicim seni patilerin helak olmasın emi :p

herşey deşifre oldu die kızıyon dime :durdurun

ateşin kendini yakar uçan qapris :durdurun

ehuehue aslında war olmayan ama yasdıın şeyleri sana bir bir uygulamassam :p :melek osaman gör sen uçan kedi qapris i :melek zuhahaha :durdurun

cnm benim işin şakası tabiki ikimisinde nasıl ii anlaştıını we uyum içinde olduumusu biliolar :melek çok eğlenceli olmuş acayip beendim tşkler cnm öpüyorum kocaman seni :p

QapriS' Alıntı:
ehuehue aslında war olmayan ama yasdıın şeyleri sana bir bir uygulamassam :p :melek osaman gör sen uçan kedi qapris i :melek zuhahaha :durdurun

cnm benim işin şakası tabiki ikimisinde nasıl ii anlaştıını we uyum içinde olduumusu biliolar :melek çok eğlenceli olmuş acayip beendim tşkler cnm öpüyorum kocaman seni :p

hemen var olmayan ama yazdığın dio yaa:durdurun

ben gerçekleri deşifre ettim sadece :durdurun

şaka tabi.canım arkidişim.uçan qaprisim benim :melek

bende öpüyorum seni :p

Durum vahim adminlerin olaya el atması lazım
iç hesaplaşma gibi bişey derin devler işleri felan =)

çok güzel yazmışsın kırmızı ellerin pardon patilerin dert görmesin.

hı bu arada amodluğunun kaldırılma zamanının geldiğini de dip not olarak düşmüşsün adminlere duyrulur. :p

Tüm Kedilerden Özür Dilemek GErekio Kirmizi Ve Qapris Adina :hhmanD :hhmanD

eline sağlık kırmısı çok şeker olmuş :)

amanin akşam akşam ne güldüm ya helal sana enime süper bi çalışma olmuş yazılar resimler HH renklenmiş :D:D:D:

Geri