Arkadaşlar Benim Ping 1-2 Gündür Çok yüksek. Perşembe günü DNS Ayarını değiştirmiştim ondan olabilir mi ? . Otomatik yerine Aşşağıdaki sunucuyu kullan yaptım . Sonra Youtube ye fln girdim ama Bazı kişilere sordum onu otomatiğe al geri dediler. Yaptım ama ping Hala aynı. Acaba Telekomdan mı diye düşündüm Adana da Arkadaşıma sordum İnternet normalmiş. Yardım Ederseniz Sevinirim . Bide Pc Açık kaldı Baya son günlerde ondan da olabileceğini Düşünüyorum. Bu ping Sorunuma Yardım Ederseniz Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar. iyi Forumlar . İşte buda foto
Arkadaşlar İşte Son hali böyle Ondan önce Dns Ayarını Aşşağıdaki gibi kullan yapıp bi 212 fln girmiştim ama ip ye karışmamıştım. Ondan olabileceğine söylediler ve Eskisi gibi otomatik hale getir dediler. Yaptım Ama ping hala tavanda. Pc Yorulmuş ondan olabilir mi Diye soruorm kendi kendime ama Kararsızım. Eski Haline Çevirdim ama olmadı .

Arkadaşlar İşte Son hali böyle Ondan önce Dns Ayarını Aşşağıdaki gibi kullan yapıp bi 212 fln girmiştim ama ip ye karışmamıştım. Ondan olabileceğine söylediler ve Eskisi gibi otomatik hale getir dediler. Yaptım Ama ping hala tavanda. Pc Yorulmuş ondan olabilir mi Diye soruorm kendi kendime ama Kararsızım. Eski Haline Çevirdim ama olmadı .