arkadaşlar lcd monitor alıcam help

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
lcd monitor alıcam ancak biraz bekle diyorlar evdeki crt monitorü bozmam lazım nası bozarım kalıcı olmasın bide fişi çek veya ekranın parlaklığını azalt olmasın :) yardımlarınızı bekliorm

su dök en kesin çözüm

baba na sıkı birbağlama çek 48 ay taksit yapıyorlar de

monitör masanın üstündeyse yere düşür

ben monitörünü nasıl halledeceğine değilde ne alacağına takıldım..

arkadaşım alacağın lcd için sana 226BW samsung öneriyorum o ya da emsalini bulursan kaçırma.

lcd monitor alıcam ancak biraz bekle diyorlar evdeki crt monitorü bozmam lazım nası bozarım kalıcı olmasın bide fişi çek veya ekranın parlaklığını azalt olmasın :) yardımlarınızı bekliorm

arkadasim hastamisin :D ya sana annen baban bu monitorun an..sini belledin lcd yi bilmem ne yaparsin derlerse ve sen en iisi pc kullanma derlerse ne olacak ? :durdurun:durdurun:durdurun

cok istiyorsan sanayi fisine bagla tak fise 380 volt cayir cayir yanmazsa bende bisey bilmiyorum :D

En Mantıklısı Ve Kesinlikle Anlamazlar...!!!
Mıknatıs Bul Monitörün Cam Kısmına Yaklaştır ,,yaklaştırdığın Kısım Bulanır Zaten...
O Zaman Bunun ömrü Doldu Dersin...
Ama Almazlarsa Eğer ,,tekrar Aynı Yere Mıknatısı Yaklaştır Tekrar Geri Alır..:)
Tamamen Bozmanada Gerek Yok ;)

Monitörün ekran kartına giren iğneli ucundan 2 3 tanesini kopar.SOnra tak geri ekran yemyeşil oluyo.Bu şekilde halledebilirsin.

Ama soonra almazlarsa yeşil yeşil devam edersin ona göre.:D

Monitörün İçini Aç Tüpünü Del.:)Yada Kablolarıyla Oyna Bozmak Yapmaktan Kolaydır Herzaman:)

Ne istiyorsun be babandan :D Bırak adam uygun olduğu zaman alır.

yorumları okudukça öldüm gülmekten yakıp yıkma konusunda neler biliyoruz ya :D

Geri