arkadaşlar lütfen yardım...

seigneure

New member
Reaction score
0
MSN de problem yaşıyorum...msn yi yeniden kuruyorum tam sohbete başlıyorum birden kapanıyor ve tekrar girmeye çalıştığımda sürekli hata veriyor sorun gider diyorum onar diyorum ama nafile...ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bir fikri bir çözüm önerisi olan var mı..? lütfen yardım edin çünkü bu sorun birkaç aydır devam ediyor ve her seferinde msn yi silip baştan kuruyorum ama dediğim gibi yine sorun veriyor...yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

valla onu bilmiyorum neyazıkki , bu windows installer mıdır nedir acab ondan mıdır

kasper 2010 kur c:yi tarattır onda bir virüs oluyor onu bulur rahat edersin sonra

ule hata koduna baksana iki dk da olur bide sistem satine bak yuksek ihtimal ondandır duzelt tarihede bak!!

AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8064.206 ModName: cvasds0.dll
ModVer: 0.0.0.0. Offset: 0001f62e

ARKADAŞLAR HATA OLARAK BU GÖZÜKÜYOR NE YAPMAK LAZIM!!!!

arkadaşım hata verince gönder gönderme diyo al o hata pencerisini ekranda bi köşeye sürükle yani kapatma pc kapanana kadar kapatma pencereyi msn sorunsuz çalışır

MSN de problem yaşıyorum...msn yi yeniden kuruyorum tam sohbete başlıyorum birden kapanıyor ve tekrar girmeye çalıştığımda sürekli hata veriyor sorun gider diyorum onar diyorum ama nafile...ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bir fikri bir çözüm önerisi olan var mı..? lütfen yardım edin çünkü bu sorun birkaç aydır devam ediyor ve her seferinde msn yi silip baştan kuruyorum ama dediğim gibi yine sorun veriyor...yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Beyler hayırlı olsun buldum normalde açılmayan live messenger wlcomm.exe hatası verenler...

XP için __: C:\Program Files\Windows Live\Contacts

yapıp oradaki abssm.dll,consync.dll ve wldlog.dll dosyalarını silin benim ki çözüldü...

Teşekkürleri bu sayfaya alabilirim...

flight071 kardeş harbiden halloldu gözüküyor , hala o uyuz uyarıyı içeren kare çıkmadı...ALLAH RAZI OLSUN GANİ GANİ RAZI OLSUN...

Geri