Arkadaşlar lütfen yardım.

mesutwolf

New member
Reaction score
0
Sayın arkadaslar ben şimdi sonu .com uzantılı web site daha dogrusu şirket web sitesi hazırlamak istiyorum faturalı filan olacak kanundan dolayı zorunlu kılındı.şimdi benim sorunum şu bu sürec nasıl işliyor yani başından sonuna neler yapmak gerekli birisi bana detaylı bir sekilde izah edebilir mi? şimdiden tşkler.

ilk önce alan adını almalısın, www.sirketinadi.com gibi...
Daha sonra siteyi yaparken ne teknoloji kullanılacaksa ona uygun bir hosting ten yer kiralamalısın.
Sonra site açılmılmış olacak zaten.

işte bende bunu soruyorum zaten dostum.Yani bu ad nerelerden alınıyor fiyatları nelerdir nasıl ögreniriz kiralama sureci nasıl işliyor bunun hakkında bilgi istiyorum birde reklam koyabilir miyim yani web sitesinden para kazanmak istiyorum aynı zamanda.Domain,hosting denilen terimler var bunları nasıl kullanıcaz?

http://www.domainsitesi.com/ burdan alabilirsin bu tur bir suru şirket var burdan almak zorunda deilsin sadece nasıl birşey olduğunu anlaman için alternetif olarak verıyorum

Aklına takılan ufak sorunları google dan yazıp arayabilirsin.
Domain : internet üzerindeki adresin. Sitene hangi isimle ulaşılmasını istiyorsan(Orn. www.hackhell.com)
o senin domain name in olur. (Fiyatı : yıllık 10-15 ytl arası .com uzantılı)
Hosting : Sitenin dosyalarını image larını varsa veritabanını kısacası tüm materyallerini yayınlanması, barındırılması işlerine verilen isimdir.(Fiyatı : yıllık ücretsizden başlar - senin istediğin bant genişliği hız v.s. unsurlara göre yükselir.)
Reklam tabiki koyabilirsin. Fakat Reklam kazancın = Çok kullanıcı oranında ilerler.

dostum en iyiysi altinsoft buradan al çok güvenilir ve adamların resmi lisanları var onaylı..

Peki bunlardan herhangi birisine girdim aldım diyelim tasarımı kim yapacak? bir ikinci soru ise ticari işletmeler icin hazırlanacak bi websitesi icin gerekli belgeleri istemisler bunları nasıl yollıcam ?

Siteyi webmaster yapacak, yada anlaştığın bildiğin yada kendin kurcalayıp yapabilirsin. Bunun için
template bölümünden template seçebilirsin. Ama uğraştıracaktır.
Ticari işletme için şu aşamada belirli bir evrağa gerek yok, sen sitede neyi yayınlamak istiyorsan onları yayınlarsın.
Eğer domain adının uzantısı com.tr ise bazı evraklar gerekiyor. Bunları faksla gönderebilirsin.

Geri