arkadaşlar lütfen yardım edin

seigneure

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bildiğiniz gibi Araçlar - Klasör Seçenekleri - Görünüm - Gizli Dosya ve Klasörleri Göster veya Gizli Dosya ve Klasörleri Gösterme seçeneği var... İndirdiğim ingilizce eğitim cd lerini çocuklar kurcalayıp silmesinler diye Gizli Dosya ve Klasörleri Gizle seçeneğini işaretleyerek gizlemiştim...şimdi ise Gizli Dosya ve Klasörleri Göster seçeneğini işaretleyip uygula ve tamam dedikten bile bilgisayar kendi kendine yine Gizli Dosya ve Klasörleri Gizle yi işaretliyor yani bi türlü gizli dosyaları görüntüleyemiyorum ..bilgisayar kendi kendine yine gizle şeçeneğini işaretliyor ...bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin , ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok...

gizli dosyaları göster seçeneğini seçip uygula dedikten sonra ingilizce eğitim cdlerini tümünü seçiğ sağ tuş yapma gibi şansın varsa dene olursa sa tuş özellikler gizli tikini kaldır uygula

eğer olmassa kullandığın bir program yüzünden veya bir virüs yüzünden yapıyor olmalıdır

hijack indir kur gereksiz ve tehlikeli kayıtları fixle ve pc yi anti ile tarat derim kolay gelsin..

keşke öyle bir şansım olsa ama gizli dosyalar ne yazıkki hiç görünmüyor bile görünse hemen gizli özelliğini kaldıracam ama neyazıkki görünmüyor...dediğin programı bi deneyeyim bakalım nolcak...ilgilenip cevap yazdığın için teşekkürler Blade 54

uur_senel dostum buda olmadı yaw ; dünde hijack programını kurup sorunu gidermeye çalışmıştım ama nafile o da sorunu çözememişti.. ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkürler uur_senel...

öncelikle burdan baslayalim
baslat >calistir >regedit>yönetici olarak calistir OK
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer\ Advanced
AHAHTARININ altinda "Hidden" Yaziyor sa Degeri "1" Olmalidir
yorumuna göre devam edelim olmazsa !! YAZMIYORSA altinda o isim yeniden olsuturulup yukardaki "1" degeri verilmeli ,, 0 etkisiz 2 degeri klasörleri gösterme anlamina gelir,

kardeş cok basit bir program sayesinde işin tamam bi saniye

program adı combo-fix

http://www.hackhell.com/security/494601-combofix-amvoexe-silici.html

buradan elde edebilirsin kesin çözüm bu başka yol arama

hala bunu savnuyorum bunu dene sonra olmazsa hertürlü küfre razıyım :D gerçektende bendede aynı sorun vardı bu yolla çözdüm

kardeş cok basit bir program sayesinde işin tamam bi saniye

program adı combo-fix

http://www.hackhell.com/security/494601-combofix-amvoexe-silici.html

buradan elde edebilirsin kesin çözüm bu başka yol arama

hala bunu savnuyorum bunu dene sonra olmazsa hertürlü küfre razıyım :D gerçektende bendede aynı sorun vardı bu yolla çözdüm

combofix işe yarayacaktır büyük ihtimalle. ama bütün explorer ayarlarını ön tanımlı ayarlara getiriyor. bu da pek sorun olmaz heralde.
çalışan programlarını kapat. özellikle antivirus yazılımlarını ve exe dosyasını çalıştır gerisini program halleder.
bu tarz virusler genelde USB belleklerden geliyor. Bunları engellemek için USB Disk Security programını kullanabilirsin..

Arkadaşlar herbirinize ilgilenip cevap yazdığınız için çok çok teşekkürler.. _CgR_ önerdiğin programı verdiğin linkten indirdim ve az evvel sorun çözüldü çok şükür...çok çok çok teşekkürler...bütün İngilizce Eğitim CD leri kurtuldu Allah razı olsun...

Arkadaşlar herbirinize ilgilenip cevap yazdığınız için çok çok teşekkürler.. _CgR_ önerdiğin programı verdiğin linkten indirdim ve az evvel sorun çözüldü çok şükür...çok çok çok teşekkürler...bütün İngilizce Eğitim CD leri kurtuldu Allah razı olsun...

geçmiş olsun :D

Geri