Arkadaşlar Lütfen Okuyun!

can0001

New member
Reaction score
0
Dün bir arkadaşımdan exi5 adlı bir siteye davetiye aldım siteye girdim üyelik işlemlerimi yaptım siteye üye adım ve şifremle bir türlü giremeyince admin e mail atıp yardım istedim gelen cvp çok ilginçti: üyeliğiniz tarafımızdan silindiği için siteye giremiyorsunuz yazıyordu!!!.Siteye üye olabilecek insanların özel olması gerektiği kültür seviyelesi yüksek elit insanların alınacağı yazıyor ilginç olan adım soyadım , izmirli olduğum ve kamuyönetimi okuduğum yazıyor sadece.Bu insanın onuruna dokunan bir hareket ne demek istediğimi başınıza gelirse daha iyi anlarsınız bu tarz bir siteye girip girmemek değil kendi kafalarına göre sizin kültür ve eğitim seviyenizi tahmin edip bu şekilde rencide etmeleri çok çirkin bir davranış başıma gelen bu olayı sizinle paylaşıp hem sizide bilgilendirmek hemde görüşlerinizi almak istedim...sizce nasıl bir tepki vermek gerekir yorumlarınızı bekliyorum

eyvallah da yargılamaları için herhangi birşey bilmeleri gerekir deli dumrul gibi istediklerini alıp istediklerini almıyorlar herhalde tepki olarak mail de gönderdim ama herhangi bir cvp gelmedi maalesef nasıl bir tepki vermek gerekir sizce ? anlasam siteyi hackliycem ama anlamıyorum :D

ya sende ne zorluyorsun milyarlarca site var başkasına üye ol kafana takamana değmez yaa

valla siteye davetiyesiz girilmiomuş hakkatten belli ki onlara göre belli bir süzgeçten geçmiş olmak gerekior ama sen onları kendi halinde bırak sohbet arıosan HH de arkadaşlık arıosan HH de ne ararsan var burada ;)

Geri