Arkadaşlar lütfen acil yardımmmmmmm

ALoNe DiAbLo

ŦĦĔ ŚĦĄĐΘŴ ŴĄŔŔİΘŖ
Reaction score
0
Arkadaşlar lütfen acil yardımmmmmmm pc kendiliğinden restart atıyor

Arkadaşlar benim bilgisayar kendi kendine restart atıyor.Bazen açtıktan 1 saat sonra bazen yarım saat sonra.İnternete bağlı olup olmamam farketmiyor.Canı istedikçe restart atıyor.Sizce neden olabilir yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

yalnıs bir program olabilir güç kaynagı fazla ısınınca kendini resetlebilir yani tam bir bilgi vermeden bişey diyemeyizki tam acıklarsan daha cok yardım alırsın....

vista mı kullanıyorsun :saskin vista da böyle şeyler olabiliyo bazen eger ondan değilse fanda bi sorun vardır :saskin pc hiç servise gitti mi yakın zamnda :saskin

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler.VOLKİ06 dostum valla hepsini yazdım pc yi açıyorum internete giriyorum bakıyorum yarım veya 1 saat sonra restart atıyor.Hiç bişey yokken yani.Güç kaynağı ısınırsa demişsin ben açtıktan yarım saat sonra nasıl ısınırki.NİTRO_BY kardeşim sanada çok tşk ilgin için.Hayır vista kullanmıyorum.Ayrıca hiç servise gitmedi.Bu olay son 1 haftadır olmaya başladı.Yani daha önce hiç bi sorun yoktu.Virüs taraması yaptım temiz çıktı.Ad_Aware diye bişey varmış arkadaşım onla tarat dedi onuda yaptım sorun hala devam ediyor.Garanti süreside 1 ay önce bitti.Yardımlarınızı bekliyorum.İlginiz için çok teşekkür ederim.

fanlarını kontrol et bir özelllikle işlemci fanını işelemci fanı çalışmıyorsa yada tozdan falan dolayı yeterince dönemiyip işlemciyi yeterli soğutamıyınca bazen böyle sorunlar olabilir.Kasayı aç iyice temizle fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et.Sonra işlemcinin çıkabileceği max'ısı miktarı ve optimum sıcaklığını öğren ölçme programlarıyla ölç sorun buysa anca böyle bulursun ben bunun için everest ultimate programını tavsiye ederim hem sıcaklığı öğrenirsin hem işlemci kararlılık testi yaparsın işlemciyi %100 çalıştırark sıcaklığını artırırı hem sıcaklığının artışını görürsün hemde test sırasında restar ederse soğutmadn kaynaklandığı anlaşılır.Kolay gelsin.Sitede arat bulursun everesti.

sen crixallis dediği gibi kasayı acıp fanları kontrol et eger fanda sorun yoksa format at sorun falan kalmaz ortada :victory

eğer ki;
son zamanlarda msn de görüşürken www gibi kısayollar alıp gönderdi isen vay haline
bende kasp7.0.125,spyware ve ad-avare var bulamadılar
reset arkadaşım
en iyi çözümü
ama tekrardan üşenmeden derin taramalar yaptır
tek tek klasörleri

bendede olduydu işlemcinin üstünede beyaz bi silikon var o eskimiş tekrardan sık düzelir

vloki06 yeterli bilgi derken sadece sorunu kastetmedi sanirim. mesela bu olay olmadan kisa sure once bilgisayara ne tarz bi degisiklik yaptin? yukledigin son programlar nedir? vs gibi. sence bu olaya sebep olabilicek dikkatini ceken hicbir sey yok mu? ornegin msnden bi dosya transferi? yukledigin demo veya guvenilir olmayan bir program vs? o zaman daha net cevaplar alabilirsin saniyorum.

ram ların yerine tam oturup oturmadığını kontrol et. bende aynı sorun vardı kafayı yemiştim. hep mavi ekranla restart oluyordu. hata mesajlarındada bir çözüm yoktu. ram leri çıkarıp taktım yenifden düzeldi çok şükür.

kardes bndede aynen öle oluodu ama bn knight açarken ama arada knight kapalı olurken bile öle oluor sende aynen böle yapcaksın saat 10.58 warsayalım farklıda olabilir 11.00 a gelirse res atıodu bnde sende 10. 58de saat ayarlarını geri alcaksın 10.01 yapcaksın ve res atmıcaq ama diosan devam edio die sende o sman bi formatt attır yanie:)

vloki06 yeterli bilgi derken sadece sorunu kastetmedi sanirim. mesela bu olay olmadan kisa sure once bilgisayara ne tarz bi degisiklik yaptin? yukledigin son programlar nedir? vs gibi. sence bu olaya sebep olabilicek dikkatini ceken hicbir sey yok mu? ornegin msnden bi dosya transferi? yukledigin demo veya guvenilir olmayan bir program vs? o zaman daha net cevaplar alabilirsin saniyorum.

Öncelikle ilgilenen tüm arkadaşlara tşk.ederim.Ben FM 2007 yi yükledim enson.Ayrıca Windows care diye bir program var.PC nin sorunlarını giderici bir programmış.Yani bana öle dediler.Onunla tarattım PC de 132 hata buldu.Bende düzelt butonuna bastım.PC nizin ayarları tamamlanmış sorunlarınız giderildi diye bir yazı çıktı.Ama bundan 1 hafta sonra bu sorun başladı.Acaba o programdan olabilirmi.Teşekkürler arkadaşlar.

bencede diger arkadaşların dediği gibi işlemci fanını kontrol et , olmadı ekran kartında sorun vardır başka bişey den kaynaklanmaz bence ısınma problemi ile ilgili bir sorunun var '!!

bendede yapiyordu bi aralar seninkisi sıklıkta deyildi ama fanda bir toz birikmis akıllara zarar temizledim biseyi kalmadi ;)

Geri