Arkadaşlar Kaspersky 2009 ile Kaspersky 6.0 İle İlgili Bir Sorum Olucak...

Ozcann

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Kaspersky 6.0 Kullanıyorum Sormak İstediğim Soru Şu
Kaspersky 2009 ile Kaspersky 6.0 Arasında Fark Varmı? Bana Yok Gibi Geliyor Çünkü
Kaspersky 6.0 ada Güncelleme Geliyor Ama Bu İşleri Daha İyi Bilenler Vardır Diye Soruyorum 2009 a (Korsan Olarak :dilCocuk: ) Geçiş Yapıcam Eğer Aralarında Fark Varsa...

Yani 2009 a Geçmek Lazım Diyosun :)

2009 kurmanı önermem
Çünkü:
Mesela bilgisayarına format attın programları kuracaksın kastırma yapar.Kuracağım programın kurulumu arka planda çalışır ama ama Kaspersky kasıklık yapar.Ben işlemlerden baktım programın kurulumu arka planda çalışıyor ama ekranı göstermiyor ve Kaspersky kasıklık yapıyor.NOD32 kurmanı öneririm.Eğer illa Kaspersky diyorsan 7.0 veya 2010 kur.Fakat 2010 sürümü resmi sitede yok sanırsam Hackkhell'da vardı arat bulursun.Fakat Kaspersky 2010 daha beta olduğu için İngilizce şu anlık ESET Smart Security 4.0 kurmanı öneririm.

Yorumlarınız İçin Saolun

2009 kurmanı önermem
Çünkü:
Mesela bilgisayarına format attın programları kuracaksın kastırma yapar.Kuracağım programın kurulumu arka planda çalışır ama ama Kaspersky kasıklık yapar.Ben işlemlerden baktım programın kurulumu arka planda çalışıyor ama ekranı göstermiyor ve Kaspersky kasıklık yapıyor.NOD32 kurmanı öneririm.Eğer illa Kaspersky diyorsan 7.0 veya 2010 kur.Fakat 2010 sürümü resmi sitede yok sanırsam Hackkhell'da vardı arat bulursun.Fakat Kaspersky 2010 daha beta olduğu için İngilizce şu anlık ESET Smart Security 4.0 kurmanı öneririm.

Arkadaş çok iyi açıklamış....Saol kardeş....

Bu antivirüs işi takım tutma derecesine geldi neredeyse :)

Geri