Arkadaşlar iki gündür açılmıo laptop lütfen yardım

gkhn45

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarımda güncelleştirme sorunu vardı günlerdir bi service pack dosyası yükledi ondan sonra açılmadı laptop.onar dediğim zamanbı sure durup kapanıo laptop normal aç dediğim zaman 0x0000005c hatası verıo mavi bi ekranda yada belırlı dosyaların yuklemesını beklıo onunda yarısına gelmeden 0xc01a001d hatası verıo lutfen yardım edın bi çaresi varmı
şimdiden teşekkurler cevaplarınız için

güvenli mod da aç sonra geriyükleme yeri seç ordan başlat bilgisayarı sonra tarat bilgisayarı

hocam guvenlı modda gözükmüo artık
sadece onarım ve normal açma seçeneği var

şimdi arkdaşım dizüstü oldugu için otomatik f10 muydu neydi tama hatırlamayorum windoswsu tekrar kuruyor seninki vista tahminimce bence bilgisayar gittiş kurtarma durumunda söz konusu degil o dedigin hata güncellemedeki uyumsuzlukla alakalı her ne yüklediysen uyumlu degil tahminimce eger bilgilerin D:
ise format atman tavsiyem f10 bsıp otomatik atılıyor ha eger bilgilerin c: yada D. ise gidebilir bunlarıda göze almak senin elinde ( şimdi deneyebilecegin şeyleri söyleyeyim orginal cdden kurtarmaya bakş yada eger bilgisayar açılıp belli bir süre sonra mavi ekran geliyorsa ozamana kadar olan günçelleştirmeyi bulup silmeyi dene, sorunun tam nerden oldugunu bilmedigim için yazılımsalmı donanımsalmı ona göre tam bir cevap veremiyecegim biraz daha bilgi verirsen dahada yardımcı olmaya calışırım

hocam çok memnun kalırım yardımcı olabılırsen bana ozel mesajla maıl adresını gonderebılırmsn.msn yok

Geri