arkadaşlar işte güvenlik ve telefon kodu kırıcı program

mega erdi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar işte yararlı kodları marka marka gösteren program

selam arkadaşlar baktım bu siteden almadıım tek program bu ben de ilk paylaşımımı ustası olduum cep telefonu konusunda yapiim dedim ewet arkadaşlar öncelikle bu programı kuruyoruz ve çalıştırıoruz sağ tarafta markalardan markayı seçioruz ve kodlar karşınızda aklınıza gelen herşey telefona format çekme kodları simlock ve dierleri hepsi elinizde bir kodunuza bakar
link yenilkendi
http://rapidshare.com/files/9613085/Guvenlik_ve_Telefon_kodu_kirici.rar

bu linkten programı indirin zaten kullanımı çok kolay

ehh daha yeniyim ancak bunu verebiliorum ama bu program sayesinde en ufak bişide telefonculara gitmekten kurtuluoruz

ya beyler virüs falan yok bu programı ben buraya koyalı kaç ay oldu daha ilk kez böle bi tepkiyle karşılaşıorum lütfen emeğe saygı ben paylaşımdan yararlandığım bi siteye hiçbizaman terbiesizlik yapmam bu programdada virüs yok ben en az 6 aydır kullanıorum özür dilerim yer işgal ettiğim için ama kendimi böle bi açıklama yapma gerei hissettim

güzel paylaşım....

güzel paylaşım saol .. :goz:

denemek lazım paylaşım için teşekkür...

arkadaşlar programdaki her şifre doğrudur bu yüzden özellikle format şifrelerine dikkat etmeniz gerekio

hocam saol ya walla :p ben telefoncuyum da çok işime yaradı tekrar saol

Arkadasim bende programi acmiyo Bad Dos Header yaziyo bi yardimci olsan cok sevinirim simdiden tsk...

Kasirga_20' Alıntı:
Arkadasim bende programi acmiyo Bad Dos Header yaziyo bi yardimci olsan cok sevinirim simdiden tsk...

Bendede ayni sorun var.............

kardes guvenlık kırma purogramını yenıden gunceller mısın sım dıden tesekkurler

bende ve çoğu kullandığım pcde program sorunsuz çalışıo ben çok uzun süredir kullanıorum ve en ufak bi hatayla bile karşılaşmadım bu arada tekrar sölüorum kodların tamamı işe yarıor sadece bazı telefonlarda sistem farkı yüzünden çok nadir şekilde çokçok çok nadir çalışmaması doğal teknoloji gelişio tabi ancak nyenisini ve ya daha iisini bulursam paylaşım yaparım tabi

arkadasim ellerine saglık ne diyelim :D

arkadaşlar virüslü dosyadır indirmeyin!!

paylasım için tesekkürler dediğin gibi varmış

peki güvenlik kodunu kırmamız için hangi kodu girmemiz gerekio
bide nasıl yapcz :)

peki güvenlik kodunu kırmamız için hangi kodu girmemiz gerekio
bide nasıl yapcz :)

Geri