arkadaşlar işletme ve iktisat arasındaki farklar nelerdir hangisi daha iyidir?

işletme mi yoksa iktisat mı iş alanı bakımından daha geniş?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

yagmur_01

New member
Reaction score
0
arkadaşlar işletme ve iktisat arasındaki farklar nelerdir hangisi daha iyidir?
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. lütfen kimse kendi bölümünü övmesin tarafsız olun.

konunun programlar bölümü ile alakası olmadığından dolayı bu bölüme taşıdım..
konu açarken hangi bölüme açtığımıza biraz daha özen gösterelim yagmur_01..

konunun programlar bölümü ile alakası olmadığından dolayı bu bölüme taşıdım..
konu açarken hangi bölüme açtığımıza biraz daha özen gösterelim yagmur_01..

bilerek açtım oraya çünkü diğer yerlere ziyaret oranı çok az. ankete herkes ilgisiz.. aslında kulanıcının elinde silme yetkisi olsa ve işi bittikten sonra silse iyi olurdu.. kolay gelsin..

ama forumunda bir düzeni var değil mi ?
yarın bir üye de kalkıp adult konusunu getirip programlara açarsa ?

neyse soruna gelicek olursak,iibf'de okuyan biri olarak bu bölümlerin pek farkının oldugunu düşünmüyorum ama işletme çok az da olsa önde gibi (baraj puanlarına göre)..

yine de dediğim gibi pek fark yok aslında,önemli olan bireyin hangi alanda eğitim almak istemesidir..

ama forumunda bir düzeni var değil mi ?
yarın bir üye de kalkıp adult konusunu getirip programlara açarsa ?

neyse soruna gelicek olursak,iibf'de okuyan biri olarak bu bölümlerin pek farkının oldugunu düşünmüyorum ama işletme çok az da olsa önde gibi (baraj puanlarına göre)..

yine de dediğim gibi pek fark yok aslında,önemli olan bireyin hangi alanda eğitim almak istemesidir..

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. konu açma meselesindede haklısınız kusuruma bakmayın..

İşetme alanları fazladır.Pazarlamacılık, halkla ilişkiler, iktisat, muhasebe gibi farklı iş ve görev yetkileri olabilir. İktisat genellikle para birimini konu alır.İktisat ve iktisat bölümlerinde görev alınabilinir.

Ekonomi Bilimlerinde asıl olan İktisat tır. Diğer Bölümler İktisadın yan alanlarıdır.

Geri