Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lütfen yardım edin arkadaşlar . istanbul dışında herhangi bir yerde bilgisayar üzerine iş arıyorum. maaş falan hiç önemli değil . sadece kalacak bi yer ve yemek vermesi yeterlidir. ilgilenen arkadaşlar özelden bana yazabilir .( çok önemli benim için . hayatım buna bağlı )
özelden msn adr ver sana yardımcı olabilirim belki pc üzerine çevrem geniş seni onlarlada tanıştırabilirim
hem saçmalama intiharda ne demek şimdi basit insanlar intiharı seçerler hayatla her şeye rağmen mücadele etmesini bileceksin emin ol yarın güneş senin için doğacak
arkadaşlar benim çok sorunum vardı . ailevi ve çevremle ilgili ama Allah razı olsun Keskin arkadaşım bana çok yardımcı oldu. resmen Allah karşıma çıkardı. Eğer onunla konuşmasaydım belki de çok büyük olaylar olmuştu. Herşey için teşekkür ederim
uzunefe sakin ol yaa.böyle yapma gözünü seviyim.her insanın bir çok problemi war.ama ne intahar ne de sorunlardan kaçmak çözüm diil.unutmaki bunlar sadece sorunlarını erteler.ama sonra karşına daha büyüklerini çıkarır.lütfen yapma böyle şeyler.istiosan msn'dende görüşebiliriz.