Arkadaşlar iş arıyorum

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
lütfen yardım edin arkadaşlar . istanbul dışında herhangi bir yerde bilgisayar üzerine iş arıyorum. maaş falan hiç önemli değil . sadece kalacak bi yer ve yemek vermesi yeterlidir. ilgilenen arkadaşlar özelden bana yazabilir .( çok önemli benim için . hayatım buna bağlı )

Abi Hayirdir Yaw Bak Vallaha Heyecanlandim Simdi Bi Sorun Mu Var :s:s

Abi Eger Ozelden Verirsen Adresini Sana Bi Yontem Soyleyim Onu Bi Dene Istersen

dostum hayattan bıktım yaa resmen intiharın eşiğine geldim. o kadar çaresiz kaldım ki ancak istanbuldan ayrılacam ve kendime yeni bir hayat kuracam

özelden msn adr ver sana yardımcı olabilirim belki pc üzerine çevrem geniş seni onlarlada tanıştırabilirim
hem saçmalama intiharda ne demek şimdi basit insanlar intiharı seçerler hayatla her şeye rağmen mücadele etmesini bileceksin emin ol yarın güneş senin için doğacak ;)

Uzunefe' Alıntı:
dostum hayattan bıktım yaa resmen intiharın eşiğine geldim. o kadar çaresiz kaldım ki ancak istanbuldan ayrılacam ve kendime yeni bir hayat kuracam

abı uyuz oluyorum su cumleye

bı sen zor durumdasın sankı bı senın sıkıntıların var

bı senın dunya ustune ustune gelıyo

bızde burda $ lar ıcınde yuzuyoruz

aklını basına al be abım sakın kafayla dusun

hep bı caresı vardır

ne tur bi is yapabilirsin mesela ? bilg. ile alakalı

arkadaşlar benim çok sorunum vardı . ailevi ve çevremle ilgili ama Allah razı olsun Keskin arkadaşım bana çok yardımcı oldu. resmen Allah karşıma çıkardı. Eğer onunla konuşmasaydım belki de çok büyük olaylar olmuştu. Herşey için teşekkür ederim

uzunefe sakin ol yaa.böyle yapma gözünü seviyim.her insanın bir çok problemi war.ama ne intahar ne de sorunlardan kaçmak çözüm diil.unutmaki bunlar sadece sorunlarını erteler.ama sonra karşına daha büyüklerini çıkarır.lütfen yapma böyle şeyler.istiosan msn'dende görüşebiliriz.

Geri