arkadaşlar herkez kendini anlatsın fobilerini ve hobilerini bakalım en garip hangimiz

hakan44

New member
Reaction score
0
ben başlıyorum fobilerim çok azdır denizde yüzerken aklıma kötü bişe geçerse korkarım motorsiklet fobim vardır birde asansörde kalma fobim bu yüzden apartman 50 katlı olsa 50 kata çıkarım asansöre binmem :) yumurta fobim vardır çocuklumda yumurta yerken yumurtadan fare kokusu çıkmıstır o gün bu gün yumurta yemem korkarım içinden fare çıkar diye

HOBİLERİM: EĞLENCE GEZMEK TOZMAK İNTERNET DAHCILIK İŞ BİLE BENDE HABİDİR ÇALIŞMAYI ÇOK SEVERİM BU KADAR DAHA ANLATSAM BİTMEZ:)

BİRDE HAYALİNİZDEKİ ŞEYİ YAZIN MESELA BENİM HAYALİM DÜNYAYI GEZMEKTİR

HADİ BAKALIM HERKEZ YAZSIN ADMİNLER DAHİL:)

Bişi yazmama gerek yok en garip ben çıkıcam..! :p

domates yiyemem, klostrofobim war, kan görmeye dayanamam
snowboard, bass gitar, trekking, basketbol hobi olarak sayılabilir
dünyayı bende gezmek isterim..
konu taşımayı hiç semem entellektühell ile alakasızdı taşıdım

ben de yüksekten çok korkarım :)
eskiden fareden de korkardım ama askere gidince geçti :D
bu aralar en büyük fobim sevgilimin beni bırakması :(
inşallah öyle bişey yapmaz

en büyük hayallerimden birisi shelby cobra gt 500 eleanor'umun olması

Hayat Felsefem "kontrolsuz güç, güç değildir" şeklindedir (anlayana)

Çok zor durumlarda kaldığım ve hepsini atlattığım için genelde çok rahat bir izlenim veririm etrafıma...

Sinirlendiğim tek şey şansızlıkdır... Çok imkansız şekilde şanssızlıklar başıma gelmiştir...

Deniz Olmadan yaşayamam Su hayatımın büyük bir faktörüdür...

Akvaryumum benim için çok önemlidir... 9 senedir aynı balıklar aynı akvaryumda raks etmektedirler :)

Motor araba wazgeçilmezlerdendir ama hızlı sürmek yerine yawaş ve artistlik şekilde sürüşü tercih ederim bi anda 60 bi anda dur falan gibi...

Yarışmacı gençlere başarılar... :)

en buyuk hobilerim öğrenci olduğumuzdan dolayı aç olan komşu ogrencilere yemek ziyafeti vermek:p en büyük fobim araba kullanırken 2 kamyon arasında sıkışmak:eek: en buyuk hayalim ark.larla giriştiğimiz en son ticarette piyasayı ele geçirmek:) en romantik bulduğum an çisil çisil akan yağmurun altında sevgiline uzun uzun sarılmak:clap: en büyük dumurum denizde şortumun kaybolması:D

Geri