arkadaşlar hackhell yasak giremiyorum!!!

brandeiss

New member
Reaction score
0
arkadaşlar işyerinde bilgi işlemde buluna bir yavşk nedeniyle hackhelli kısıtlamış giremiyorum. karşıma illegal siteye girmek istiyorsunuz diyen bir yazı fortinet network securit yazan biryazı geliyor. bunu nasıl geçebilirm bana yardımcı olursanız cok memnun olucam yardımlarınızı bekliyorum.

ultrasurf diye bi program var onun sayesinde rahatlıkla girebilirsin

hocam teşekürler kullanımı hakkında bilgi verebilirmisin

UltraSurf 9.6
UltraSurf isimli bu ufak yazılım ile erişilemeyen tüm sitelere, sosyal ağlara, yazılımlarla veya administrator tarafından yasaklanmış web sayfalarına vb. tüm kısıtlı sitelere ulaşabileceksiniz.

Ayrıca UltraSurf yazılımı şifreleme ve ip adresinizi gizleme özelliği sayesinde büyük ölçüde güvenliğinizi sağlıyor ve kullanım sonrasında çerezleri (cookie) silebilmeniz için size seçenek sunuyor. Çin'de uygulanan sansür için geliştirilmiş UltraSurf, tüm web sitelerine IE veya Firefox üzerinden kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Diğer tarayıcılar ile kullanmak isterseniz ise Proxy/Vekil Sunucular kısmına 127.0.0.1 ile 9666 portunu tanıtmanız gerekiyor

Buradan indirebilirsin programı

Ultra_Surf2.jpg

Feedback yazan yere bi kere tıkla İE sayfası açılacak
bundan sonra istediğin siteye rahatlıkla girebilirsin

hocam son bir soru daha feedback basınca copy ve close yazan bir pencere açılıyor. burda close mu diyecez. ve ultrasurf açılınca google benzeri bir sayfa açlıyor bu açılan sayfa üzerindemi istediğim siteye girebiliyorum

yok kardeş program aktif olduğu sürece internet explorerdan istediğin siteye girebilirsin illa oradan girmen gerekmiyor
close-copy meselesi hakkında bi şey diyemicem programı şu an kullanamıyorum
sen ikisinide dene :D

benim indirdiğim 9.8 sürümü ondan olabilir teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

hocam son bir soru daha feedback basınca copy ve close yazan bir pencere açılıyor. burda close mu diyecez. ve ultrasurf açılınca google benzeri bir sayfa açlıyor bu açılan sayfa üzerindemi istediğim siteye girebiliyorum

hocam feedback demek hani memnun kaldım ya da şöyle eksiği war şunlar falan olsun gibi kullanım ardından yorum yapılıyor ya ona deniyor. Türkçe karşılığını tam hatırlayamadım ama görüşler olarak diyebiliriz. çalısmasıyla feed back in bi alakası yok.

bu arada mikado hocam saygısızlık olarak algılamazsın inş.

hocam ultra surf ta siteler çok yavaş açılıyor bunun bir çözümü varmı yani bu kadar yavaş ise gereksiz oluyor sebebini anlayamadım. diğer kullanan arkadaşlarda bu durum nasıl

Geri