Arkadaşlar Forum kurcam ismi ne olsun yorumlarınızı bekliyorum

kevin_mitnick71

New member
Reaction score
0
yeni bir forum kurcam ama bi isim karar veremedim sizce ne yapsam

bence hiç bulaşma forumlar pek tutulmuyo bin tane forum var

telif hakkı ne vercen :D

phpbb2 plus kurmayı düşünüyordum ama bi isim bi slogan buldum da siizinde bi yorumlarınızı alayım dedim

kardes sana tavsiye boyle hack forumları falan filan kuracaksan hiç kurma . farklı birsey yap daha once yapılmamıs birsey :). biraz düşün :D valla benim cok guzel bir projem var . turkiyede olmayan birsey olsun ama cok tutulucak birsey olsun forum kurman mecburimi hazır site scriptleri var mambo joomla falan onlarla yaparsın forumda entegre edersin smf forum . yinede sana kalmıs :)

valla dostum form kur ama fazla uğraşma kimse bakmaz sen yine de yap ben bir uğrarım

ewt değişik bir şey olmalı diğer forumlardan farklı bin forum var her kes açmış kendine

Hangi alanda forum kurmak istiyorsun boyle genel birseyse turk forum flaan turu bıseyler yapabılırsın.

Hmm isim ha
Spekülatif olabilir
Stargflasyon olabilir
Karikatür Komedya olabilir =)

bosver valla kendını gelıstır kur ama beles olsun sılınsede acıma ıtttır et

Isım bulmaq cok zor ....aKlına gelen cogu sey kullanıor..umarım bulursun

bundan iyi isim olmaz ben bu isimde bir site açmıştım içinde programlar vardı isimde karizma :p

pasogeyik olsun :saf:
ben forum kurarsam ismi bu olucak :ter:

bence adı çok basit :''forumyawget'' olsun :)

Hack forumu kurarsan kesinlikle tutulmaz.. Bin türlü hack sitesi var ve yeni kurulanların çoğuna millet buda ezik bir lamer sitesi diyip bakmadan geçiyor.. Bu alemde tanınan biri kurucak ki ancak tutulsun.. Kısacası tavsiye etmem..

Geri