Arkadaşlar Flash Disk Virüsten Nasıl Korunur Yardım Please !!

IN_MYSTERY

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende 4gb +4 gb + 16gb flash lar var ben bunlara ayrı ayrı dosyalar yedeklemek istiom hepside pc işleri yani iş yerinde farmat tan sonra gerekli programları kuruom yada farmat öncesi gerek ayar varsa hepsinde anlıcagınız flash kullanıom ama flashları biçimledirim tekarardan verileri atmaktan usandım virüs taramasına koysam 1 saat sürüo en az o kadar çok dosya varki yani ben gerekli yazılımları flash bellege atatıktan sonra flasha virüs girmesini nasıl engelleye bilirim yazmaya karşı korumalı bir hale getirebilirmiyim yada benzeri program usb security disk programı demeyin lütfen onun flashla alakası yokmuş o pc içinmiş yardımlarınız bekliom burdaki üstadların bu soruna çözüm bulacagına eminim şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

amma çok yardımsever varmış sağolun tmm gerek kalmadı ben kendim hallettim dedim halledemedim yahu yine olmadı umarım bir başkasının da böle bi sorunu olmaz :(

Araştırabilirdin bunu internetten aslında. Çok programlar var öyle USB Anti-Virüsleri gibi. Bi araştır derim. USB Disk Security olabilir mesela...

Geri