Arkadaşlar Fikir Almak istiyorum - Prowl

Jeasus

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hepinizden fikir almak istiyorum özellikle prowl kardeşimden konunun üstadı olarak.

Parasını vererek bir dating script almak istiyorum. tüm özellikleri barındıran video music eklemesi cart curt olan eklentileri fazla olan bir script tercihim.

Sizler neler tavsiye edersiniz?

Ücret vererek alınabilecek en iyi sistem hangisidir ?

Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

Ben Sana Abledating Tavsiye Ederim..

evet baktım ona 659 dolar civarı süper bib sistem ama aylık satısıda yok başka varmı güzel ?

bence dolphin community kullan hem ücretsiz lisans verior domaini kaydet siteye oda GüzeL Geliştirisin

Abledating detarihe karıştı benim sana tavsiyem eyer tr üzerinde birşey yapmak istiyorsan parana kıy bunu al ve pişman olmazsın tr de bu tarz site 1 yada 2 tane 3 cü sü yok yani kendin geliştirirsin ilerde bir degişiklikler yaparak ilke geçe bilirsin forum arkadaşlık dating olayları çogaldi her yerde forum dersen nereni sallasan foruma çatarsin ki böyle bir çalışma cok az ve sana degişik konumlar getirir eyerki siteyi hite yukseltirsen tabi...

demosu burda mevcut
fiat ları felan yazmak da sitede

http://www.gchats.com/

Teşekkürler arkadaşlar hepsini inceliyorum

abi bu ne ya 550 dolar 650 dolar arabamı alıyoz ya :) oturup bi scriptmi yazzasak ne yapsak ilk türkçe script adı altında bizde satardık :D:D:D

Abledating - skydatig hepsini def edin her ikisini de satın aldım,

SKy sorun çıkarttı çalışmadı :

Able güzel sisteme sahib, ancak türkçeleştirene kadar canım çıktı,

Bulursan bana da haber ver :D

Able güzel sisteme sahib, ancak türkçeleştirene kadar canım çıktı,

Destek msn'i ile satışı yapanlarla görüştüm Türkçe Dil Paketi olduğunu söylediler. Hatta bir kaç eklenti fikrim vardı onlarıda ücretsiz olarak yapabileceklerini söylediler.

Suanda kararım Able gibi duruyor..

dating script tam olarak nedir arkadaşlık sitesi gibi bişeymi yoksa portaml mı biraz araştırdım ama tam olarak anlayamadım yanlış öğrenmek te istemiyorum

Tamamdır Prowl Almayı düşünüyorum iletişime gececeğim seninle

Sistemi Sonunda Bitirdim - Bayaaa bir Değiştirdim sistemi yani arayuz anlamında, prowl keşke daha önce olsaydı sistemi senden alırdım, ama ne yazık artık almış oldum
HM bakmak isterseniz sitemi PM den msj atın

Görüşürüz

emfrees sitenin linkini verirsen inceleyebiliriz. Ya da benim özelime at, ben özel mesaj gönderemiyorum...
Teşekkürler...

AbleDating ve phpfox harici başka bir scripte para yaırmak akıl işi değildir

valla ablespace unique aldım multidomain lisans. bir tasarım yaptılar yapmasalardı daha iyi. bu sefer iyade etmek istedim forumlarında hiç bir mesajıma cevap gelmedi kısaca öle bir yazılım satın aldığınızda yanlızsınız.

kimse size yanıt vermez versede işinizi görmez he helerle geçiştirir.
kanmayın arkadaşlar iyi yazılımlar var tabi php fox gerçekden iyi bir yazılım ayrıca tüm kaynak kodları açık able gibi yazılımlar zendlenmiş ioncubelenmiş bir şekilde satın alıyorsunuz ne kadar her şey olur deselerde kaynak adamların elinde ellerine düşüncede öle bir dütüyolarki çttürüyolar adamı.

Social Engine ... Kullan ben kullanıyorum çok ta memnunum...

Geri