Arkadaşlar Domain Alımı-Kullanımı hakkında yardım istiyorum ??

WARTOX

New member
Reaction score
0
Yaw beyler şimdiye kadar çok site yaptım millete weya kendime ama hep mynet weya geocities e fln koymuşdum şimdi adam gibi kendi sitemi yapmaya karar werdim. Şuan elimde bi yaptıım bi site yok ama kolay sayılır 2-3 günde bitiririm! yapcaam site bizim oturduğumuz site ile ilgili fln filan işte! elimde koyabilceem bi index war dieelim. Şimdi ben sfrdan ne yapmalıyım ! Domain nerden alabilirim ??? ama kredi kartıyla fln alamam direkt parayı elden wermem lzm ! Domain den sora nasıl kullanılır dielim ki www.gorkemsitesi.com bu siteyi aldımm napcam şimdi FTP mi kullancam nasıl kullancamm ??? Bi el atın lütfen

valla yardım edicektim sorunlu kapmış seni benden önce :D
e o anlatır artık ama diğer öörenmek isteyen arkadaşlar warsa söleyebilirim...

saolun ilgilendiiniz için SORUNLU geliom MSN e ona göree :D

@Wartox,eger istersen yardımcı olurum..

domain konusunda sorunlu sahip çıkmış;) bize gerek kalmaz sanırım..

Saygılar

Kapmış hemen...

olm sorunlu kapmış yaw hemen , wartox ; ben de elimden geldiğince yardımcı olurum , ama sorunlu halleder heralde , hadi hayırlısı:D Kolay gelsin bakem , site bitince göster tamam mı...

35$ php nuke site hostu :D al kurarız onun üstünde çalışırsın :D

Arkadaşlar burda admin var benim msn eye gel arkadaşım ben sana yardımcı olurum :)

hehehe suna bakın yaaa öğretmek isteyen ne cok adam var mıs:) ya msnde falan yazacağınıza buraya yazında sonra tekrar böyle b soruyla karsılasmayın valla vaktim olsa ben yazıcaktım ama basımı kasıcak vaktim yok:D

walla onu bunu bilmemde en ucuz domain 4.99 $ la www.remotemach.com walla reqlam diil :p hem burda hostingde acip ucuztavsie ederim :) uln sorunlu gene yapmısn yapıcağını :D

Geri