arkadaşlar destek lazm

CaRteL

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar sizden bi konu hakkında tavsiyelerini almak istiyorum eminim aramızda tecrübeli arkadaşlar vardır şimdi ben ben yonja ya takılyorum ve mesaj yazacam karşı cinse tabiki ama farklı bişiy olsun istiyorum öle herkezin yazdığı selam naber tanışabilirmiyiz cinsinden değil yani varsa aklınızda ilginç ve ilgi çekici yazarsanız sevinirim

SAYGILAR....:eek:

Kendi Yaratıcılğını ve Duygularını Kullan. En Büyük Tavsiyem Bu....

firitaya katılıyorum başkasının ipiyle kuyuya inersen kuyudan çıkman zor olur hayal gücünü zorla kardeş

''la ben beceemiyom böyle güzel giriş yazmayı bi siteden yardım istedim vermedi şerefsizler tanışabilirmiyiz ya '':) dene bakalım

bişey yazmana gerek kalmamış ben jonyanın yerinde olsam artık ne dersen de senle konuşmam:D

valla arkadaşlar can sıkıntısı işte cafede işe girdik öle bi uğraş şimdi yazıyom ben millete amm velakin cevap filan gelmeyince olmuyo tabiki fare_07 dostum denicem senin taktiği çalşanın olur bu konuda her yol mubah tekrardan..

SAYGILAR

Yonja ne ? kız felanmı ayarlıyolar ? Ya bırak arkadaşım dışarısı yeni arkadaşlar yeni dostlar kaynıyor bak biz burda iş yerinde çalış çalış canımız cıktı hergun yeni müşteriyi bağlayıp tanışmak için bi dünya laf yapıyoz

Artık dunyanın en gizemli kızıda gelse dilim ezberledi valla geveze olduk çıktık bir bakıma kolay gelsin dostum

Sen Rapcisin anLaşıLan :)

''Beynimdeki Tek qüC oLan Nefretime Thank You.
Nefretimi Cekemeyen Herkese F.ck You...'' Yaz...

bıraq bu i$Leri karde$im ya..yonJa fLn nedir bunLar..yaLan hikaye uğra$mayın..normaL hayatta burnunun dibindeqi insanı tanıyamıyosun ordaqini nasıL tanicaqsın :sigara:

yinde sen biLiy$in : ))

Geri