ArkadaşLar Cok Acil Yardım!!!!!!

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
Arkadaşlar Şimdi Ben TTnet Aboneliğimi İptal Ettirip . Smile Adsl ye Abone oldum ve eski modemimi kullanarak.İnternetim açıldı ancak internet e girdiğimde modeminizi bu şekilde ayarlaryınız diye bir yazı çıkıyor. Modemimin modeli airties rt 102 ve ayarlarını nasıl yapacağım.???

Cok acil yardım lütfen 3 gündür evden bağlanamıyorum.

smile adslnin müşteri hizmetlerini ara onlar sana yardımcı olurlar tabi burdabda yardımcı olan çıkar inş

o işten geçicez kardeş bunun çözümü lazım bana modem ayarlarını nasıl nerden yapabilişrim suanda bile int cafedeyim ):

iyi de sana kullanıcı adı vs yazan bi klavuz verilmedi mi smile adls den muhtemelen onu doldurman gerekiyo

arkadaşlar dediklerinizin hespini yaptım zaten 192.168.2.1 e girdim ordan girmiyor modeme. ben zaten kullanıcı adı ve şifre yazbilcem bi yer arıyorum

192.168.2.1 üzerinden modeme giriş yapman gerekiyor.
Eğer sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorsan modem ile pc arasındaki cat5 kabloda sorun var.
Modem arayüzüne giriş yapabiliryorsan; direkt şifre bölümünü boş bırakıp tamam sekmesine basıp modem ayarlarına ulaşacaksın. Yalnış hatırlamıyorsam advanced setup kısmından da
smileadsl kullanıcı adı ve şifreni girdikten sonra kayıt yaptıktan sonra modemi resetlemen yeterli olmalı.

Geri