Arkadaşlar Burda Bir Üniversite Genci Var İsterseniz Bir Bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rebel_

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar ben uludağ universitesinde okumaktayım tabi öğrenciyiz bu memlekette en az para gören kişidir öğrenci milleti ama öğrenci milletinin en cok sewdiğiseydir para tabi birde ailesi maddi konda yardımcı olamıyorsa işler iyice cığrından cıkar cekilmez bir duruma gelir benimde aklıma söle birsey geldi www.hackhell.com adresini bir sürü kişi takip ediyor bende bilg. bölümü okuyorum az bucuk demeyeyimde orta derecede program yazabiliyorum eger isterseniz yapılacak bir program yada web tasarımı olursa ben yapmak isterim cunku paraya ihityacım var saygılarımla D

Düzeltmesi
Arkadaşlar benim part-time calışmak gibi bir lüx'üm yok cunku keles de okuyorum bura cok kucuk bir yer üni daha yeni kurulmuş ve burda fast-food yapan bir yer bile yok arkadaşlar

(bu yazıyı yazabilmek için en uygun yer burası olaca gerek)

haklısın aslında öğrencilerin sıkıntısı para..ancak sana şu tavsiyem olur bursa gibi biryerde okuyorsan mutlaka part-time dedikleri(yarı zamanlı)iş bulabilirsin..yani ben buldum ama tam zamanlıydı sırf okula gidiyorum diye yarı zamnlı parası veriyordu ama ona ragmen bile bir hayli birikimim oldu..les e hazırlandiğim icin bıraktım...
ama yinede bizim gibi yetenekli öğrencilere yetenekleri doğrultusunda evden çalışma imkanı olsa keşke:D..

hersey ii güseLL hosda .. maiL adresy wermeq yasak forumda ... msj ını editLemeLisin ... uLasmaq isteyen pm atar zaten ....

ii forumLar

ark.m biz burada daha cok paylaşımı esas alıyoz ve kimse herhangi bir ücret talep etmiyor.. ama dediğin gibi öğrenci adamın her zaman paraya ihtiyacı olabiliyor bu site üzerinden para kazanamassında ancak site üzerinde bilg.la uğraşan bursalı ark.lara ulaşıp yanlarında part time çalışabilirsin

ogrenci adam cogu zaman zugurt adamdır bu bi gercek ama senin durumun yinede elinden hicbisey gelmeyene gore biraz daha iyidir.burada forumlarda boyle bisey yapabiliyorsan demekkı biseyler biliyorsun.hicbilmeyen ne yapsın peki.

en azından internet uzerinden biseyler yapmaya calısmalısın diye dusunuyorum.tabiki zor durumda birine yardımcı olmayı herkes ister ama ya diger zor durumdakı insanlara ne yapacagız.onlar belkı bunu istemekten bile utanıyorlardır.

ben sana kotu bisey yapıyorsun demiyorum ama ogrenci adam herzaman kendi ayaklarının ustunde durmayı bilmeli.ne olursa olsun...

Uludağ üniversitesinde nargile cafe den camcıya kadar herşey varda fast foodçu mu yok

dediklerin doğru olabilir fakat kendini bukadar acındırman yanlış

bazı durumlar vardır yorum dahi yapılmaz allah yardımcın olsun ne dicemi bilemiyorum

Adam acındırmıyor kendisini anladıgım kadarıyLa.. kendisinin ßir hüneri var ßu hünerimi para kar$ıLıgı sizLere sunuyorum diyo işi oLan varsa yaparım diyo.. oLayı ßaska yerLere çekmeye ne gerek var.. Laf oLsun torba DoLsun..

KaRma' Alıntı:
Adam acındırmıyor kendisini anladıgım kadarıyLa.. kendisinin ßir hüneri var ßu hünerimi para kar$ıLıgı sizLere sunuyorum diyo işi oLan varsa yaparım diyo.. oLayı ßaska yerLere çekmeye ne gerek var.. Laf oLsun torba DoLsun..
OLAY BUDUR

Hackhell ile ilgili öneri ve şikayetler dışındaki başlıkları kapatıyorum,
bölüme uymuyor

ben 2 gün yemek yemediğim günleri hatırlıyorum :):)

dipnot: msn adresını forumda 25 msjını doldurduktan sonra bana pm olarak at. Webtasarım ve programlama ıle ılgılı yeteneklerın dahılınde elımden geldıgınce sana yardımcı olmaya calısırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri