arkadaşlar bu şerefsizliğe karşı bir yardım lütfen

aliesmer55

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim kız arkadasım geçenlerde msnde konusurken kuzenıyle dıye konustugu cocuk meğer kuzenı değılmıs ve kız arkadasımın webcam goruntulerını almıs ve bunu dağıtcam demiş allahtan sadece yüzü gözüküo ben bu adamın msnını hacklemem lazım yada bılgısayarına gırmem lazım yardımınızı beklıyorum lutfen bana yardım edın allahınızı sevıyorsanız yardım edın bılgılerınızı net bır sekılde acıklarsanız cok sevınırım ustu kapalı anlatmayın lutfen anlayamayabılırım hepınıze cok tesekur ederım sımdıden

msnnide hacklesen bilgisayarınada girsen bi sonuç alamazsın ya yedeğini almışsa en güzeli savcılığa başvur...!

cocuk almanyada savcılıga basvurulcak bır goruntu yok allaha sukur ama adama cok tav oldum makınasına gırıp onu mahvetmek ıstıyorum o benım özelıme gırdıyse bende onun gırıcem öyle veya böle ben o adamın canını yakıcam onun ıcın bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınıcem bu serefsızlıgi yok etmem ıcın yardımlarınızı beklerım

hımm üzüLdüm ama dooru arkadaşımızın dediği gibi ya yedeğini aldıysa o zaman napıcaksın o yüsden arkımızın dediği gibi en iisi savcılıq

cogu frumlarda anlatıyo arkadaşım nasıl giricen bazı programlar yhane kodlarda ar bilgisayra zarar vereblecek ama ben sana en iyisi biosuna girmeni öneririm ayarları ile biras oynasan on ayeterice zarar olursunuzz

Ya Kardeşim Bu Sekıl Konu Acmayınız Forum Adına Konusuyorum O Ksıyı Savcılık Kanalı ıle Bulsan ıyı Olur Bu Sekıl Konunal Hackhell Adına ıyı Olmuyor Konu Kapatılırsa ıyı Olur

Geri