arkadaşlar biraz yardımıza ihtiyacım var wgatry.exe

trojan-exe

New member
Reaction score
0
arkadaşlar Ben Kaspersky Türkçe 7.0 Kullanıyorum gayet memnunum ama pc yi her açtıgımda Ip adresim yazıp Sonra Wgatry.exe ile baglantı kuramıyor diyor lütfen internet ayarlarınızı kontrol edin felan diyor bide arkadaşlar internet hızımız 256 idi turbo dsl le 1024 oldu su an 1024 ve interneti 4 kişi bölüşüyoruz ve bana cok az hız geliyor mesela bi arkadaş ares programıyla 100 kb/sn buluyosa benim ki 40 kb/sn lerde geziniyo Bana Az da olsa Yardım Ederseniz cook Sevinirim Şimdiden Allah Razı Olsun Hepinizden

bahsettiğin exe, windows orjinalliğini kontrol eden microsoft'un kendi programı, yani zararlı bir yazılım değil..

kaspersky'ın firewall'ı bu programın internete erişimini engelliyor olabilir.. eğer orjinal veya etkinleştirilmiş bir windows kullanıyorsan, kasper'i devredışı bırakıp nete bağlanmasını sağla..

1024'lük bağlantıyı 4 kişi bölüşüyorsanız eğer, hepiniz kullandığınız anda birinizin 100kb/sn ile download yapması mümkün değil, sen 40'la yapıyorsan bu normal zaten..

diğer arkadaşlarının bağlanmadığı bir zamanda, örneğin gece bir downlaod yapmayı dene, bakalım o zaman hızın ne kadar olacak?

bahsettiğin exe, windows orjinalliğini kontrol eden microsoft'un kendi programı, yani zararlı bir yazılım değil..

kaspersky'ın firewall'ı bu programın internete erişimini engelliyor olabilir.. eğer orjinal veya etkinleştirilmiş bir windows kullanıyorsan, kasper'i devredışı bırakıp nete bağlanmasını sağla..

1024'lük bağlantıyı 4 kişi bölüşüyorsanız eğer, hepiniz kullandığınız anda birinizin 100kb/sn ile download yapması mümkün değil, sen 40'la yapıyorsan bu normal zaten..

diğer arkadaşlarının bağlanmadığı bir zamanda, örneğin gece bir downlaod yapmayı dene, bakalım o zaman hızın ne kadar olacak?

Coq Teşekkür Ederim arkadaşım bu firewall nedir bilmiodum google baba sagolsun :D Bu Arada Su an Kimse yoqtu internette 167 kb/sb buldu Acemiyim kusurumuza bakma teşekkür ederim

ben tek basıma en fazla 130 kb ulaştım 256/1024 ile :)

ben tek basıma en fazla 130 kb ulaştım 256/1024 ile :)

ede valla eve arkadaş geldi bişiler yaptı dün ben internette girdim mi örnek verim 900 kb bana geliyo geriye kalan 3 kişi 124 kb yi kendi arasınra paylaşıyo nasıl yaptında die sordum işim var getmem lazım sonra anlatırım dedi getti tekrar gelip söylerse yazacam buraya

Geri