arkadaşlar bir önerim var !

burhanerog

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar turkcell'in son günlerde yapmış olduğu zammı protesto edelim.Ben turkcell'in sitesine girdim ve bize ulaşın kısmından tepkimi onlara gösterdim. Hackhell Türkiye' de ençok üyesi olan sitelerden biri. sadece bu sitedeki üyeler bile tepkilerini gösterse turkcell yaptığı terbiyesizliğin farkına varacaktır. Gelin bu konuda birleşelim ve tepkimizi toplu halde gösterelim. ben zam yapıldığı günden beri artık turkcell hattımı kullanmıyorum.siz arkadaşlarımı da hatlarını minimum kullanmaya davet ediyorum.onlara yazdığım yazı aşağı yukarı şöyle idi ;

"Hattıma kontör yükleyecektim fakat son zamdan sonra kontör yüklememeye karar verdim. numara transferi başlar başlamaz sizin için kıymetli olan numaramı bir başka operatöre geçerek kendim için daha da değerli hale gerireceğim.Bu zamana kadar hali hazırda olan dakikası bir kontöre konuştuğum diğer operatöre ait hattımı kullanacağım. 10 senedir sizin abonenizim bir gün bile iyi ki turkcell varmış diyemedim. numara transferi başlar başlamaz başka operatör ile anlaşacağım."

5 Kontore 1 Gün MesajLa$ıyorum ßenim için ßi Sakıncası Yok TurkceLL'in :-D

konuyu her telden bölümüne aldım,buradan devam edebilirsiniz..

aynen katılıyorum arkadaşım kaldıki milleti yok şu kampanya yok bu diyerek kandırıyolar-ver 50 kntr al sana 150 falan deyip ondan sonrada iç ediyolar .adamlar kafaya koymuş söğüşlemeye biz neden ters yapmayalım .biz hackhellde bu iş tutarsa ses getirmesi için elimden geleni yapacam .protestoya çağırıyorum tüm dostları. iyi bir konuya değinmişsin saolasın.

turkcell zam yapsada bence şuan ünw için en iii kampanyayı sunan o bir de turkcell gerçekten her yerden çekiyor ben turkcellden vazgeçemem

Arkadaşlar Şu Anda Türkiye'de Her Yerde Çeken Tek Operatör TURKCELL .
Her Ne Kdr Zam Yapsalarda 5 Msjdan Sonra 1000 SMS Hakkı Mesela Es Geçilemez .
Diğer Hatları Kullanan Arklarım Var Şikayetçiler.Her Yerde Çekmiyo Die Filan ...

arkadaşlar ben izmitte yaşıyorum ve burada tüm operatörleri çekiyor. memleketim antep'de köyümde turkcell de dahil hiçbir operatör ile dama çıkılmadan konuşulmuyor. Benm için vaz geçilmez değil. o sebepten beim tepkim fazla olmuş olabilir ama kampus kullanan arkadaşlar da en nihayetinde kontör yüklüyorlar. Neden yapılan bu zamma sessiz kalmak istiyorlar anlamıyorum. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye diye bu hallere geldik.Bence her yılan potansiyel düşmandır, heran size de dokunabilir ki zaten turkcell'in şuanki durumda dokunmadığı kimse yok gibi.herkesin fikrine saygılıyım ama biraz daha etraflı düşünmek lazım.Havada zam esintileri varken turkcell'de bu havadan istifade zam açıklaması yaptı.

Yapılan diğer zamlarada bu kadar duyarlı olsak...

1 temmuz itibariyle bi çok şey %20 lüks tüketim vergisi ile zamlanacak.buzdolabı bile lüks bu arada.elektrik zammı ise şimdilik %21.otomatik zamlandırma hariç.turkcell protestosu ile neyi kurtarcaz?1 hafta sonra kafadan dörtte bir daha fakiriz

Geri