burhanerog
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar turkcell'in son günlerde yapmış olduğu zammı protesto edelim.Ben turkcell'in sitesine girdim ve bize ulaşın kısmından tepkimi onlara gösterdim. Hackhell Türkiye' de ençok üyesi olan sitelerden biri. sadece bu sitedeki üyeler bile tepkilerini gösterse turkcell yaptığı terbiyesizliğin farkına varacaktır. Gelin bu konuda birleşelim ve tepkimizi toplu halde gösterelim. ben zam yapıldığı günden beri artık turkcell hattımı kullanmıyorum.siz arkadaşlarımı da hatlarını minimum kullanmaya davet ediyorum.onlara yazdığım yazı aşağı yukarı şöyle idi ;
"Hattıma kontör yükleyecektim fakat son zamdan sonra kontör yüklememeye karar verdim. numara transferi başlar başlamaz sizin için kıymetli olan numaramı bir başka operatöre geçerek kendim için daha da değerli hale gerireceğim.Bu zamana kadar hali hazırda olan dakikası bir kontöre konuştuğum diğer operatöre ait hattımı kullanacağım. 10 senedir sizin abonenizim bir gün bile iyi ki turkcell varmış diyemedim. numara transferi başlar başlamaz başka operatör ile anlaşacağım."
"Hattıma kontör yükleyecektim fakat son zamdan sonra kontör yüklememeye karar verdim. numara transferi başlar başlamaz sizin için kıymetli olan numaramı bir başka operatöre geçerek kendim için daha da değerli hale gerireceğim.Bu zamana kadar hali hazırda olan dakikası bir kontöre konuştuğum diğer operatöre ait hattımı kullanacağım. 10 senedir sizin abonenizim bir gün bile iyi ki turkcell varmış diyemedim. numara transferi başlar başlamaz başka operatör ile anlaşacağım."