arkadaşlar bilgisayarda kısayolar çalışmıyor acil yardım

yenermusti

New member
Reaction score
0
kısayola basınca (microsoft office document Imaging ) belgesi açılıyor acil yardım lütfen

tüm kısayollar windosda dahil tıklayınca (microsoft office document Imaging ) belgesi açılıyor exe lerde dahil program dahi kuramıyorum

bu sorunun bir çok sebebi olabilir.öncelikle yakınlarında xp cd si varsa hazırla onu.başlat->çalıştır dan:

sfc /scannow

komutunu ver.varsa bozuk dosyan cd ile onu tamir edecektir.sonrasına bi daha bakarız
kolay gelsin

şimdi sana spybot yada bir av çalıştır dicem ama onlarıda engelleyecektir.eger yaapbiliyorsan güvenli modda açarak bu komutu dene belki faydası olur.benmde ilgimi çekti bu konu.bakınıyorum nette ama henüz pek bişey bulamadım

güvenli moda giremiyorum klavye devre dışı kalıyor işikları yandıgı halde seçme çalışmıyor engelleme devam ediyor denetim masasınıda engelliyor

bende pek bişey bulamadım sitelerde.pek önermediğim bir seçenek format ama seçenekelrn tükeniyor.tek bir sey daha geldi aklıma.görev yöneticisini açöıp arkada çalışan işlemler içinde garip gördüşün var mı?eger işlemleri buraya kopyalarsan onlar uzerinde de konusabiliriz.

Geri