arkadaşlar bi göz atın lütfen !

heirofking

New member
Reaction score
0
beyler ben bu aralar sitedeki resimleri göremiyorum sürekli kurbağa resimi çıkıyo ve birde megaupload linklerini tıklayınca direk sayfa görüntülenemiyor diyo. bunları nedeni nedir nasıl giderilir bi yardımcı olursanız sevinirim ...

ayrıca konuyu yanlıs yere actıysam özür

kardeş forumun her yerinde yazıyo kurtulma yolları, bi arasana

he bu arada bide biribizidurdursun dan girincede aşağıdaki iletiyi alıyorum orayada giremiyorum

In order to accept POST request originating from this domain, the admin must add this domain to the whitelist.

heirofking' Alıntı:
şaka degil mrk etme ordakileri yaptıgım halde aynı sorun devam ediyo her ikisindede onun için açtım konuyu. araştırma yapmadan konu acacak kadar acemi degilim ben rahat ol

o zaman biryerde yanlış yapıyorsun dostum emin ol. bu arada tüm exlorer pencerelkerini kapat, belirtilen içeriği temizle ardından cookielerini de temizle biribizidurdursun.com u elle explorer a yaz ve kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap

rune' Alıntı:
o zaman biryerde yanlış yapıyorsun dostum emin ol. bu arada tüm exlorer pencerelkerini kapat, belirtilen içeriği temizle ardından cookielerini de temizle biribizidurdursun.com u elle explorer a yaz ve kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap

internet seçeneklerinden herşeyi temizledim geçmiş dahil cookileri kayıt bilgileri ne varsa hepsi temiz şu anda hatta makineyi bile resetledim ama değişen bişey yok. kurbagalar hala görünüo megauploaddan download yapamıorm ve biribizidursun.com a da login olamıyorum. login olurken hata alıyorum

www.biribizidurdursun.com dan login olamamandan kaynaklanıyor. ne yapıp edip bu adresten girmelisin.

temizlikten sonra tekrar dene.
ccleaner diye bir program var kullanırsan daha kolay temizlersin içeriği

Geri