ArkadaşLar Bana Bi Kişi No-ip'den İp'alıp Modeme NasıL Bağlarim

uLuBey53

New member
Reaction score
0
ArkadaşLar Bana Bi Kişi No-ip'den İp'alıp Modeme NasıL Bağlarim ve No-ip'den aldıgım ipin üzerine nasıl site kurarım ve portLari nasıL açarim bi Kışı Yardım Ettese... Lutfen

cok basıt aslında kardesım sana resımlı anlatmak ısterdım ama en azından sana yol gosterırı no-ıp yontemı ıle ıp numaramız statık hale donusuo bu sadece ksısel kullanım ıcın dıelımkı seyhate cıktın sırketındekı bılgısayara vea evındek bılgısayara ulasmak ıstıosan yeterlı bı program neyse

oncelıkle no ıp programını ındırmen gerek sıtesınde var kayıt olman gerekıo sıte yonlendırıo senı en son kendıne ucretsız vea ucretlı bı host acman gerekır mesala xxxx.hopto.org gıbı bu senın masken olmus oluo

hostunu actıktan sonra bılgısayarına no ıp programını kuruosun kendı kulanıcı adın ve sıfrenı gırdıkten sonra progrma host alanını eklıosun ve smıle ısaretının gulucuk olması ıcın yanına bı kere tıklıosun gulucuk oldu dıelım ısın no-ıp ye kalan kısmı tmm dır bıde optıon seceneklerınde acılısta basla var bunuda tıklarsan no-ıp her acılısta acılacaktır..

sımdı yerel ag kısmı ıcın anlatıyım kendıne agında sapıt bı ıp ver orn: 192.168.1.23 gıbı
modemıne baglan port yonlendırmenı yap yane
modemınde uygulama yonlendırme destegı varsa kı vardır winserver vea buna benzer uygulamaları kendı ıp ne yonlendır oda yoksa 3389 isteklerını kendıne yonlendır ısın ag kısmıda tamam dır

son olarak bılgısayarıma sag tıkla ozellıkler uzak secenegınde uzak baglantıya ızın ver de kullanıcana parola koymayı unutma win7 ıcın koymasanda olur ama kullanıcı ısmını unutma bu arda winxp termınal hale getırıp bılgısayar basında oturan kısı rahatsız etmeden de baglanabılırsın onu burda anlatmıyım cok uzun olcak sımdı..

delım kı seyahettesın ve pc ne uzaktan baglanmak gerek hemen baslat calıstır mstsc yaıosun gelen uzak baglantı yonetısınde bılgısayar adını host ısımın neyse ornek: xxxxx.hopto.org yaman yeterlı baglantın kurulur ben suanda kullanıyorum cok guzel bı uygulama:smile:

Geri