Arkadaşlar Adsense ile ilgili sorum war !

amokan

New member
Reaction score
0
merhabalar google adsense'ye üyeydim.gereksiz tıklamalar yüzünden banlandım..banlandıktan 1-2 hafta sonra aynen böyle zarf geldi.

''
google adsense kişisel kimlik numaranız(pin)

google adsense'e hoş geldiniz.hesabınıza ödeme yapılmasını sağlamak için aşağıdaki 4 adımı uygulanamızı rica ediyoruz

adım 1: başvuru işlemi sırasında oluşturduğunuz kullanıcı adınız ve şifreniz ile adsense hesabınıza oturum açın. url :www.google.com/adsense
adım 2 : hesabım sekmesini seçin ve ödeme geçmişini tıklayın
adım3 :lütfen pın'inizi girin bağlantısını tıklayın
adım 4: ağaıda yer alan şekilde pin'inizi girin
pini'iz *******

''

zarfta www.google.com/adsense sayfasına gidin diyor,ama gidemiyorum.Banlı olduğum için sayfa sürekli yenileniyo ve açılmıyor....bu zarfta ne demek istediler pek anlayamadım :s hesabımda da 13 dolar vardı.bu parayı çekme ihtimalimiz war mı acaba ?

eğer paramı çekme ihtimalim warsa ..bunu doğru bir şekilde anlatabilrimsiniz acaba ...adsense'de yeniyim

kimse yardım etmiyo mu arkadaşa

10 dolar olduktan sonra pin talep etmıssındır o gelmiştir.Ban yedıkten sonrada giremiyosun işte. Parayı alma ihtimalin yok hem ban yedin hem de 100 dolar olmadan paranı alamıyorsun

Pin olayında pini gircekti google hesabına ufak bir para yatırcaktı hesabından bu mıktarı gircektir ve hesabını dogrulayacatın ama ban yemissin geçmiş olsun :(

10 dolar olduktan sonra pin talep etmıssındır o gelmiştir.Ban yedıkten sonrada giremiyosun işte. Parayı alma ihtimalin yok hem ban yedin hem de 100 dolar olmadan paranı alamıyorsun

Pin olayında pini gircekti google hesabına ufak bir para yatırcaktı hesabından bu mıktarı gircektir ve hesabını dogrulayacatın ama ban yemissin geçmiş olsun :(

:gulumseCocuk: SAgol :D Kaç Ay Oldu İlk Defa Biri Cevap Yazdı.cevabın için sagol :( yine de para gitti

geçmiş oLsn kardeşm 13 dolar pek yüksek bi mevla değil üzüLme ben bi seferde 167 usd banlanmıştm gitti para :D
Gelen PİNİDE at gitsin banlandıktan sonra herbişey boş.. ;) sorun varsa yardımcı olabilirm...

Geri