arkadaşlar acil yardiminiz gerekiyor olum kalim meselesi ubuntu 2009

madator

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben ubuntu kullanmaya başladim hay başlamaz olaydim , ubuntudayken windowsun suruculerini acmak surekli parola istiyodu bende ne akla hizmetse ubuntu denetim merkezinden disk aracini caliştirdim ordan windows D: surucusu secip başlatilabilir yapip tamama bastim basmaz olaydim , windowsa gectimde bi baktim D: ucmus 3 yillik arşivim saniyeler icinde kayboldu sil de demedim halbuki ne yapabilirim geri donusu varmi varsa lutfen yardim edin, ben bittimmmmmmm :scared::frown:

Yanlış anlamadıysam yaptığın; Gparted ile diski başlatılabilir yapmak ki bu da diskin silinmesine neden olur. Windows'a girip, uygun bir silinen dosyaları geri getirme programı ile kurtarmaya çalış. Başka da bir seçeneğin olduğunu sanmıyorum.

yok bi cok şey denedim olmadi sonra dedin bole aşkin izdirabini d yi bicimlendirdim R-Studio diye veri kurtarma programı kullandim , programla d yi taratirdim sanki d yi acmiş giibi oldu butun dosyalar yerli yerinde duruyordu recover diyip taşnabilir diske attim sonra d ye geri kopyladim hepsini , herkese oneririm R-Studio programini mukemmel bişşee

Benzer şekilde testdisk aracıyla disk tablosunu yeniden oluşturabilirdin. Zira dosyaların saniyeler içinde silinmemiştir, sadece disk bölümüne ait değerlerle oynamışsın.

ubuntuyu bende bı aara kulllandımm ama sana yardım olacak kdr bılgım yok

Geri