Arkadaşlar Acil Yardım Edermisiniz...

muratakgul

New member
Reaction score
0
Bilgisayar açılırken hoşgeldiniz yazısında 30 sn kadar bekliyorum onceden 3 saniye bile surmuyodu sonra ekran açıldıktan sonra yani xp ye girdikten sonra bu seferde ekran da takılı kalıyo dosya ve klasoreler bir turlu gelmiyor çok geç geliyor bugun bazı servisleri devre dışı bıraktım acaba onlarla bi alakası olabilir mi bilenler lutfen yarıdm edebilir mi

sistem cdsını takıp,başlat calıştıra gel
SFC /SCANNOW yazıp wındows dosyaları onarsın,bu bıraz uzun surer ama faydalı olacaktır

Bilgisayar açılırken hoşgeldiniz yazısında 30 sn kadar bekliyorum onceden 3 saniye bile surmuyodu sonra ekran açıldıktan sonra yani xp ye girdikten sonra bu seferde ekran da takılı kalıyo dosya ve klasoreler bir turlu gelmiyor çok geç geliyor bugun bazı servisleri devre dışı bıraktım acaba onlarla bi alakası olabilir mi bilenler lutfen yarıdm edebilir mi

arkadasim 30 sn iyi bir acilma zamani. üc saniyede hosgeldin yazisi nassil geliyor bilgisine ulasirsan bizlerle paylas selamlar.

devredisi biraktiginiz servisler bu yavaslamya neden olur,

devredisi birakcaginiz servisleri arastirip oyle kapatmanizi oneririm,
geri acarsaniz sorun hallolacaktir

kolay gelsin

ya benzer sorun bendede var iki pc var devamlı güncel kullanıorum ama son 2 haftadır sanırım pc lerde acayip bi yavaşlama var ya internetim bile yavaş sanki ben bi güncellemeden kaynaklanıo sandım ama her formattan sonra unutup tekrar güncelleştirme yüklüorum :) yani alakası varmı yokmu çözemedim

Arkadaşım yanlış anlamışsın ben Hoşgeldiniz yazısında en fazla 5 saniye bekliyodum sorunu duzelttim sistem geri yukledim duzeldi saolun yardımlarınız için

Geri