arkadaşlar acil internet hızı düştü???

terryozi

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR DÜN İNTERNET 200MB DOSYAYI 160 KB HIZLA İNDİİRYODU..
BUGÜN 60 KB HIZI GEÇMİYO... LÜTFEN ACİL YARDIM NEDEN OLABİRİR...:slap:slap:slap

İNTERNETİ 3 GÜN ÖNCE SINIRSIZ YAPTIM AMA ONLA ALAKASI YOKTUR DÜN GECE SÜPERDİ 160KB DI BUGÜN 60KB GEÇMİYO:crying::crying::crying::crying:

arkadaşım bende sınırsız kullanıyorum. Fakat yeni tarifede hız 8mbt oldu fakat 1 ay içinde yaptığın download 15gb yi geçerse fatura kesim tarihine kadar hızı 512kbt' ye düşürüyorlar. saçmasapan bir uygulama.telefonda çemkirdim baya ama faydası yok tt'ye..söylediğimi bir kontrol et ve kotanı sorgula..aksi halde download yaptığın site de soru vardır..

teşekkür ederim bi kaç fikri olan daha isterdim ama :)

8 mb daha hızlı diyolar ama ben hiç faydasını görmedim hep aynı illerde bilmem ama ilçelerde cok yavas ınternet alt yapıda cok önemli bir faktör tabii benim önerim 4 mb te kalman arkadasım..

Download hızı dosyayı Download ettiğin Server'a göre değişir.

Hızını Hızını Test Et adresinden doğru bir şekilde test edebilirsin dostum.

indirme hızı 5.1 megabit çıktı

indirme hızı 5.1 megabit çıktı

O 500kbt' dir arkadaşım. benim maksimum indirme hızım 600kb yi geçmiyor. Sende nasıl oluyor. sen 100mb dosyayı saniyeler içinde indiriyorsun ozaman...:huh:

Kod:
Download hızı dosyayı Download ettiğin Server'a göre değişir.

Hızını Hızını Test Et adresinden doğru bir şekilde test edebilirsin dostum.

Testte çıkan değerler ile benim reel hızımın alakası yok. bu teste fazla güvenmeyin.

test

upload: 650kbt(gerçekte max 50kbt)
download: 7.5mbt(gerçekte max 600-650kbt)

benim internet hızı dediğim gibi 8mb bu testte 5.1 indirme hızı çıktı ben en yüksek 160kb ta indiriyom sorunda bu 60 kb düşüyo

Arkadaşım Türk telekomu ara ve sor aynısı benimde başıma geldi diyecekleri santralinizde size daha iyi hizmet sunmak için çalışma yapılmakta o yüzden servislerimiz yavaşlama ve durmalar olabilir diyecek gene sen iyisin ben bir gün boyunca nete giremedim istersen bi ara sor yüksek olasılk bence odur

hızınızda stabilitemi istiyorsunuz, telefonda küfürleşsenizde, bağırsanızda çağırsanızda durum değişmez, teknik sorumlu ile görüşme talebinizi ısrarla iletin, teknik ekipten birine ulaşırsanız hattınızın sinyal gürültüsünü ölçtürün ardından size en uygun bağlantı hızını o söyleyecektir. malesef türkiyede bırakın 8mbiti 4mbiti kaldıracak sistemin olmadığı bizzat bana buradan itiraf edildi ve bağlantım 2mbite düşürüldü ve inanın bağlantım ilk defa o kadar stabil oldu.

sağolasınız arkadaşlar çok teşekkür ettim admin arkadaş konuyu kitleyebilirsin :p

Arkadaşlar benimde 0.5mbit çıktı çok saçma bi durum bu ttnetten nefret ediyorum bi dosyayı ındırene kadar anam ağlıyor ya..Fiber interneti araştırdım oda sadece belli bölgelerde ve özel ekipman gerekiyor..Sınırsız 45tl lik pakete üyeyim ama hıza bakın Of ya !

Geri