Arkadaşlar 2 sorunum var 1i tel digeri Pc yardımcı olurmusunuz

rejii

New member
Reaction score
0
Once Teli acıklayım; nokia e72 tel'im var hafıza kartın 4 gb 3 gb sını tel kendı kullanıyor 600 mblık dosya atabılıyorum bu hafıza kartındakı tel bılgılerını sılsem tel bişey olcak sılmesem az yenı 6 gb lık hafıza kartı alsam teldeki verilen olmayınca tel yıne eksık olup calısmayada bılcek napcam sasırdım :D

PC; kardeşim gecen gun fılm ızlemek ıcın sunu ındırın dıye bı yazıya tıklamıs sanırımvırusluydu googlenın seklını degıstırdı yanlarda reklamlar cıkıyor

yardımcı olursanızsevınırım

dostum telefonu sadece kullanan bilir,telefonun kullanma kılavuzunda bahsetmiyor mu ?

adware yemişsin.

spyware doctor kur,güncelle tarat o bulur zararlıyı.

security sabit başlıkta anti konusunda bulabilirsin.

Wolf a teşekkürler tel için fabrika ayarlarına dönmeyi denesen

dostum telefonu sadece kullanan bilir,telefonun kullanma kılavuzunda bahsetmiyor mu ?

ad-aware yemişsin.

spyware doctor kur,güncelle tarat o bulur zararlıyı.

security sabit başlıkta anti konusunda bulabilirsin.

Teşekkürler Tel ayarını buldum Aylini Susturdum :) Spyware'de şimdi Ayarlıcam Teşekkürler bilgilendiririm sizi.

tel ayarı
araçlar tercihler seçenek kişiselleştir arayan ismini söyle kapat

Wolf Spyware Terminator ile taradım 2 krıtık buldu sıldı fakat ıe nın ve chrome nın google ekranı yıne aynı :S

wolf spyware doctor 8 kurdum buldu sıldı bıdaha tarattım yıne buldum kayıt kodu ıstedı netten baktım bulamadım :S spyware kurduktan sonra pc cok kasmaya basladı ıslem yapamaz oldum :S sıldım pc kendıne geldı fakat google ekranı aynı :S wındows defenger den tarattım 1 vırus buldu onu sıldı yıne aynı :S napıcam yardım edın :S

Kaldır arkadaşım o programı. Hackhell bayağı bir değişmiş anlaşılan :)

İlk sorunca schhh cevap vermiş. PC ile ilgili olanına gelirsek ekstradan bir virüs programına hiç gerek yok.

Yükleyipte kasma bilgisayarını..

Siz ie adres satırına adresi yazarken www.xxxx.com şeklinde girersiniz. Regedit’deki ayar sayesinde bunun başına otomatik olarak http:// eklenir. Bazı zararlı siteler burayı değiştirerek kendi site adreslerini yazar ve böylece www.xxxx.com yazdığınızda o siteye gidersiniz.

Çözüm;

Başlat – Çalıştır ‘a regedit yazın. Kayıt Defteri Düzenleyicisi açılacaktır.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\URL\Prefixes yolunu izleyin. Sağ tarafta bahsi geçen o zararlı siteyi göreceksiniz. Site üstünde sağ tıklayıp değiştir deyin ve site adı yerine tekrar http:// yazın. Bu şekilde sorununuz çözülmüş olacaktır.

dostum google chroomenin o ayarını her şekilde değişmen mümkün bunu değiştirmek için pc uzmanı olmak gerkekmiyor..

google chroomeye gir sağ tarafta ayarlar var biliyorsundur muhakkak gir oraya en alttan 4. sırada seçenekler var gir orayada açılan pencerede ortada anasayfa var oraya girip anasayfanı değiştir fakrlı bir url almıştır onu google.com.tr yap .

yok olmadı çözüm üretemedin diyorsan o zaman google choromeyi kaldırıp tekrar kur ( çok zor olmasa gerek ) sorun hal olmazsa yaz

Telefonunun ayarlarına girip Tercihler'den Genel'in seçenekler menüsünü aç ve Kişiselleştir'e gir ve Arayanın ismini söyle gibi bir seçenek olması lazım onu devre dışı bırakabilirsin.
Google sorununu ise şöyle halledebilirsin, kullandığın tarayıcının Ayarlar'ına girip Ana Sayfa'yı Google olarak değiştirmeyi dene.

Kaldır arkadaşım o programı. Hackhell bayağı bir değişmiş anlaşılan :)

İlk sorunca schhh cevap vermiş. PC ile ilgili olanına gelirsek ekstradan bir virüs programına hiç gerek yok.

Yükleyipte kasma bilgisayarını..

eğer sisteminde adware varsa o değiştirmen bi işe yaramayabilir.

benimde çok eskiden zamanında girmişti,regeditten değiştirdiğimde tekrar eski haline dönüyordu.

hh değişmiş derken ? ne demek istediniz açık açık konuşun.

dostum ben sana ne dedim sabit başlıkta antivirüs programlarında var dedim sen gidip spyware terminator kurmuşsun sonra bide lisanssız spyware doctor kurmuşsun.

doğru yere baksanız herşeyi göreceksiniz de,işte.

spyware doctor u zaten sürekli kullan da demedim,kur tarat sonra kaldırırsın zaten.

ama sadece regeditten değiştirmek ile iş çözülse bile geçici olabilir.

Benim dediğimi yaptıktan sonra sorunun kalmayacaktır. Ne program kurmana nede kaldırmana gerek yok.

hh değişmiş derken ? ne demek istediniz açık açık konuşun.

spyware doctor u zaten sürekli kullan da demedim,kur tarat sonra kaldırırsın zaten.

ama sadece regeditten değiştirmek ile iş çözülse bile geçici olabilir.

Eskiler iyi bilir. Önceleri daha parlak fikirler çıkardı ortaya. Şimdi çözüm bile üretmemiş kimse. Tabi genelleme yapmayalım uzun zamandan sonra şöyle bir gezerken gözüme çarptı konu :)

Ayrıca Sayın Moderatör Olabilir diye bir ihtimal vererek program kurdurmana ne gerek var. Sana olan onada olmuş olacak diye bir kural yok ki.

Regeditten değiştirsin olmazsa o zaman program kursun ;)

Benim dediğimi yaptıktan sonra sorunun kalmayacaktır. Ne program kurmana nede kaldırmana gerek yok.

Eskiler iyi bilir. Önceleri daha parlak fikirler çıkardı ortaya. Şimdi çözüm bile üretmemiş kimse. Tabi genelleme yapmayalım uzun zamandan sonra şöyle bir gezerken gözüme çarptı konu :)

Ayrıca Sayın Moderatör Olabilir diye bir ihtimal vererek program kurdurmana ne gerek var. Sana olan onada olmuş olacak diye bir kural yok ki.

Regeditten değiştirsin olmazsa o zaman program kursun ;)

ben kesin çözüm olsun diye onu geçici olarak kurmasını kastetmiştim.

zaten modluğu ve forumu bırakıyorum dostum,parlak fikirler ortaya atabilecek biri inş bulunur da buraya mod olur.

çünkü sizde anlamışsınızdır artık buranın modluğunu haketmediğimi.

:) İşe bak 1buçuk yıldır giriyorum ve bir mod bir mesajımdan sonra görevi bırakıyor ::D

Bu kadar alıngan olmayın =)

dostum google chroomenin o ayarını her şekilde değişmen mümkün bunu değiştirmek için pc uzmanı olmak gerkekmiyor..

google chroomeye gir sağ tarafta ayarlar var biliyorsundur muhakkak gir oraya en alttan 4. sırada seçenekler var gir orayada açılan pencerede ortada anasayfa var oraya girip anasayfanı değiştir fakrlı bir url almıştır onu google.com.tr yap .

yok olmadı çözüm üretemedin diyorsan o zaman google choromeyi kaldırıp tekrar kur ( çok zor olmasa gerek ) sorun hal olmazsa yaz

senın dedıgın gıbı kont edıp yaptım fakat sorun devam etmekte Wolf arkadasımısın onerdıgını yaptım pc temızledım fakat degısen bısı olmadı ANTI WALVERE SPYWARE DOCTOR SPYWARE TERMINATOR ESET SMART SECURİTY AVAST 5 Ile taratıp sıldım sorun hala devam edıyor
REGEDİT AYARLARINDA HIC DOKUNULMAMIS HTTP// İle başlıyor .Sorun Hala Devam etmek :S Yardm edın Chrome sılıp yuklıcem fakat ie9 betada war ondada google aynı sekıdle betada sıl yukle cok iş oluyor:S

CHROME SİLDİM KURDUM AYNI SORUN :/

Geri