!!! Arkadaşlar 1 dknızı rica ediyorum !!!

No-Panix

New member
Reaction score
0
No-Panix çıldırdı diyorsunuz belki ama sadece 1 dknızı rica ediyorum. Öncelikle bu yazıyı okuyacagınız için teşekkür ederim.
Bu yazıyı mod olduktan sonra yönetime yazmayı düşünüyordum ancak sonradan buraya yazmaya karar verdim.
1 kişiye bu nickimle özel mesaj attım. Öz abimden değerli olan Kerem (SEPTAGH) abime bişeyleri itiraf ettikten sonra bu baslıgı acmaya karar verdim. İNANIYORUM ABİCİM BİRGÜN BU YAZDIGIMI OKUYACAKSIN ...
Şu anda nasıl bır ruh halinde olduğumun farkında değilim. Birascık içip, birazcık yazıyorum.
Bu yazıdan sonra siteden atılacağım belki yada yine şerefsiz ilan edileceğim orasını bilmiyorum ama bildiğim şey içim rahatlayacak.

KESİNLİKLE YAZDIKLARIM İÇİMDEN GELİYOR. NOLUR DUYGU SÖMÜRÜSÜ OLARAK ALGILAMAYIN. SADECE BUNU İSTİYORUM...

Çok özlediklerim var. Bana bu ortamda birşeyleri gösteren ve birşeyler yaşatan kişileri çok özlüyorum.
Bora abim, Altan abim, Hüseyin abim, Kerem abim, Burak abim, Çağrı abim, Kady abim, ...911 abim, X abim.
Hepinizin bir zamanlar küçük kardeşiydim ama farkındayım ki şimdi herşey çok değişti. Su anda belki konuşmuyoruz ancak unutmayın ki siz bana birşeyleri öğrettiniz bu sanalda.
Evet resim eklemeyi bilmezken imzama, Bora abim resim eklemeyi gösterdi.
Program eklemeyi bilmezken Burak abim, Çağrı abim gösterdi program vermeyi.
Birşeyleri yapabileceğimin farkına X abim sayesinde vardım.
Söyleyeceklerim o kadar uzun ki
ne sizin başınızı şişireceğim bu sefer nede kendim üzüleyeceğim, hatta ağlayacağım.
Aklıma hiçbirşey gelmiyor şu anda yazacak ama hala içimde bir boşluk var.

Bu zamana kadar yeterince şey istedim sizlerden.
"Banımı kaldırır mısın"
"Reklam verir misin"
"Program verir misin"
"Siteme gelir misin"
"AFFEDER MİSİN"
ama bundan sonra birşeyler istemeyeceğim.
Hayattan yeteri kadar dersler çıkardım ki, yeterince pişirdi beni bu dersler.
Özel hayatımı bilen abilerim,
geçmişimi bilirler.
Az muhabbet etmedik okuldan kaçtığım zamanlarda :)

EVET ARKADAŞLAR
YAŞIM 17
Bu zamana kadar yaşımdan nefret ettim ama bundan sonra Övünerek söyleyeceğim yaşımın 17 olduğunu.
Manevi yönden ailemi maddi yönden kendimi kaybettim ve internete tutundum.

Ya çevirip çevirip başa alıyorum yazdıklarımı.

HÜSEYİN ABİMDEN
W133 ABİMDEN
X ABİMDEN
YADA KİMDE VARSA

TEK İSTEDİĞİM
SEPTAGH ABİMİN NUMARASI YADA NERDE YAŞADIĞI.
EĞER NUMARASI OLAN VARSA
ÖNCE KENDİ KONUŞSUN MELİH SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORMUŞ DİYE
DAHA SONRA BANA SÖYLESİN KEREM ABİMİN CEVABINI
TEK İSTEĞİM BU.
EĞER BUNU YAPABİLECEK Bİ ABİM VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Şimdi ister beni şerefsiz ilan edin, ister hain ilan edin.
Bu zamana kadar bu sitenin yada kişisel olarak birisinin kötülüğünü istemedim, bundan sonrada istemem.

Herkes kendine çok dikkat etsin.

Kendimi savunmayacağım. Sadece kişisel sorularınız varsa cevaplayacağım.
Allah'a emanet..​

MeLih BakıR

konu baya bi geriye gitti arkadaşlar
flood'un ne anlama geldiğini biliorum
sırf aktif olsun die bu mesajı yazdım

çok dolmuşsun sen ya. çok üzüldüm.sorununu anlamadım ama herseyin vardır bi halyolu üzülme. sıkıntı yapma bu kadar. hersey olacagına varırı halledilir. bu arada sanal ortamda kurulan dostluklar iyidir güzeldir gerçek hayatada yansır bu çok hoş bişeydir ama gelir geçer vardır bi hayırı.

sadece artık ruyalarıma gıren abımın telefon numarasını ıstıorum
sadece bı 10 dklık sesını duymak ıcın
hatta sadece mesaj cekmek ıcın

hadi konuya el verelim de üstte dursun bari belki arar

gecen kandil de
ya react0r abiye
yada sitenin önde gidenlerınden baska bırısıne bı kandıl mesajı cekmıs SEPTAGH abim
ancak sozun kımden cıktıgını tam olarak bılmıyorum
yanı sıte yonetımınden 1 kısıde bıle olsa
o numara var :(

tek bana vermeden önce arasın Kerem abiyi
ona sorsun verıyımmı dıe :(

SEPTAGH ABİN'in seni neden bukadar çok etkilediğini anlayamadım,yazının tamamını okumama rağmen..Acaba bendemi kıtlık var yoksa senmi yazmadın..??

ilk defa bana bişeyleri öğretmesi bea kardesım
benım ıcın o kadar cok sey yaptı kı zamanında
ben evden kacacagım dedım
gel evımde kal dedı
abı sıkıntıdayım dedım
evlendıgım zaman senı yanıma alacagım dedı

o kadar cok sey oldu kı :(

Tmm dostum anladm şimdi..Eyw..İnşallah bulursun..

eğer gerçekten sandığın ğibi yönetimdeki arkadaşlarımdan birinde adresi veya telefon numarası varsa bu konu ile ilgilenirler.. inşallah abine ulaşabilirsin...

valla bilemiyorum kardeşimmm madem içinde bu kadar büyük bi sevgi arşivin varrr bunu kendini üzerek kullanmaaa.....KONU ÜSTTE KALSIN...

durumuna üzüldüm umarım tlf nosunu bulursun.insanı anlayacak biri herzaman bulunmuyor ve bulduğunda onu kaybetmek istemezsin.fakat şunu unutma hayatta herzaman yaslanacağın biri olmuyor yanında. kendi ayakların üstünde hayata ve zorluklara karşı dik durmayı öğrenmelisin öleki senin zorluklar karşısında ayakta durmanı sağlayan diğer abilerin gibi sende başkasına yardımcı olmalısın.bence hayatına bi dönemde olsa girdikleri için mutlu ol onları kaybettiğin için üzülme

No-Panix' Alıntı:
ilk defa bana bişeyleri öğretmesi bea kardesım
benım ıcın o kadar cok sey yaptı kı zamanında
ben evden kacacagım dedım
gel evımde kal dedı
abı sıkıntıdayım dedım
evlendıgım zaman senı yanıma alacagım dedı

o kadar cok sey oldu kı :(

iyide ne yaptın ki seni bu kadar seven ve sayan birine anlamadım ama herneyse yaptıgın hatanın farkına varman çok güzel. umarım eskisi gibi olursunuz ve hersey yoluna girer sizin için. bu arada arkadaşlar .... http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1028186#post1028186

unutmayalım...unutturmayalım...

abilerim rica ediyorum nolur bi sesini duymak istiyorum :(

anamızın bacımızın namusu icin nöbet tutan askerleri kundakdaki bebekleri öldüren serefsiz pkk yı destekleyen birine kardeşim de demem kardesim diyenlerlede işim olmaz burdakı cogu arkadas belki olayı bılmıyor fakat sen forumda pkk destekciligi yaptın ve istenmıyosun yerın yok duygu sömürüsü yapma... sen kimsin filan da triplerine girme banlanmak istemeeyen biriyim yoksa coluk cocuktan mı korkcaz ... cok daha agır konuSurumda sen kimsin ki onlara destek cıkıosun onlardanım dıosun foruma we hala ne yüzle geliyosun..

destek1' Alıntı:
anamızın bacımızın namusu icin nöbet tutan askerleri kundakdaki bebekleri öldüren serefsiz pkk yı destekleyen birine kardeşim de demem kardesim diyenlerlede işim olmaz burdakı cogu arkadas belki olayı bılmıyor fakat sen forumda pkk destekciligi yaptın ve istenmıyosun yerın yok duygu sömürüsü yapma... sen kimsin filan da triplerine girme banlanmak istemeeyen biriyim yoksa coluk cocuktan mı korkcaz ... cok daha agır konuSurumda sen kimsin ki onlara destek cıkıosun onlardanım dıosun foruma we hala ne yüzle geliyosun..

Sen kimsin bunları ilk mesajında yazacak kadar biliyorsun .

Suraya erkek gibi asıl üyeliğinizle gelın .

Geri