Arkadaşlar Şu soruya bir cevap ??

Arbalah

New member
Reaction score
0
Öncelikle herkese iyi bayramlar benim bir sorum olacaktı: Ben şimdi vista kullanıyorum yani sistemimdeki bütün parçalar vista uyumlu,ben şimdi xp'ye geçsem herhangi bir problem yaşar mıyım? ve şimdikinden daha iyi performans alır mıyım?

sistem :
İntel Core 2 Duo 2.4
2 gb OCZ 800 mhz Ram
Powercolor Ati 3870 512 mb 256 bit ekran kartı
Creative Audigy (Vista ile çalışan) ses kartı

şimdiden teşekkürler yardım için gerçekten cevabınıza ihtiyacım var .

Eywallah kardeşim ilgilendiğin için saol ,yok driverları falan indiricem ben sonrası sorun olur mu? bide performans falan artar mı?

Performansın artar elbette sürücü yönündende bir problem olacağını
düşünmüyorum yalnız vistayı bırakmamanı öneririm tşk

bit tabii esmer çocuk:D
sonuçta vista xp ye nazaran ram i çok çok fazla kullanıyo;bu yüzden kasılma tarzı problemler düzelecek tabii eğer bunu kastediyosan, hız artacaktır.
donanımlarında herhangi bi problem olmaz die düşünüyorum:)

sanada ıyı bayramlar

benımde vıstaydı sınırımı bozuodu ona kapa bunu kapa uyarı uyarı sıktı XP SERVIS pak 2 kurdum mutluyum sonra servıs pak 3 kurdum daha mutlu oldum sorun cıkmaz korkma

daha iyi performan alırsın o bi kere kesin ama yeniyi değilde eskiye dönmüş olursun buda (-) bir durum

sürücülerini yüklersen problem olmaz

Arkadaşlar çok çok teşekkürler sinirimi bozan şey ona buna soru sorması değilde saçma sapan hatalar veriyordu o yüzden herşeyi araştırdım birşey bulamadım birde yukarıda arkadaşın dediği gibi çok fazla ram yiyor,arka planda çalışan çok fazla hizmeti var en iyisi windows 7 çıkana kadar xp'yr geri döneyim ben tekrar herkese çok teşekkürler.

Geri