Arkadaşlar İşte Adamın +10a İron Bow Basışı

çok güzel video
:D:D:D:D:D:D ama adam sanırım görünüşe göre eziq:D:D:D:D:D

Server'lara reset geldiğinde olması lazım avnil gördüğünüz gibi boş sayılır ama bu kadarını ben ilk defa görüyorum.Hiç bi item yakmadan +10 a basmayı görmemiştim..!

puhahaha burası private server kesin... upgraade şansıda %100 :D yanmaz iemler

bastığı şey iron bow a benzemiyo garanti private server

evet private server bende baktım şimdi İb görünümü öyle değil bu daha çok komposite bow a benzio.

+ magic anvil yazısına dikkat edin üst yarısı sarı yazılı eski usko da yazı aynı şimdiki gibiydi.

bence eskiden basılmış olabilir...

oral123' Alıntı:
bence eskiden basılmış olabilir...

eskiden +7 ib nin sayısı çok azdı şimdi ise +7 ib her yerde(ağaç itemleri saolsun:mad:) eskiden az sayıdaki ib ile +10 basmasının olanağı varmı eskiden +7 shardın varmı ii char derlerdi şimdi çoluk çoçuğun elinde olmasına rağmen +9shard yok denecek kadar azken +10 basma oranı sence ne???? hemde hiç bi item yakmadan direk geçiyo ilginç +8 claver basmak bile 7-8 item yakmaya bakarken +19dan +10 direk geçiş hmmm

ya o bal gibi rapt bow +5 adam +8 e basıo +10 a deillll

kctcan' Alıntı:
eskiden +7 ib nin sayısı çok azdı şimdi ise +7 ib her yerde(ağaç itemleri saolsun:mad:) eskiden az sayıdaki ib ile +10 basmasının olanağı varmı eskiden +7 shardın varmı ii char derlerdi şimdi çoluk çoçuğun elinde olmasına rağmen +9shard yok denecek kadar azken +10 basma oranı sence ne???? hemde hiç bi item yakmadan direk geçiyo ilginç +8 claver basmak bile 7-8 item yakmaya bakarken +19dan +10 direk geçiş hmmm

Artık bilemem bu basma işi kumar işine döndü.Şansı olan basıo...

beyler bu gercek ve eskı ko zmandında yapılmıs yaklasık 5 yıllık bır mazısı var bu vıdeonun :)

yaw bıraktım yorum yapınca cnm çekior :)
yorumlamayıncada okuyorum izliyorum yanlış bir durumda bilgi veya düşüncemi yzmynca
uyuz olyrm :)

merciless8' Alıntı:
private server oldugu cok acık ib nin resmi combosite bow a benzio :)

genel olarak herkes zaten private server'lerın özlliklerinden gerçek olup olmadığını anlıyor...

şekil ib ye benzemio zaten +9 ib de 141 atak war bu +10 da 145 atak normalde 181 atak falan olması lasm

kardeş eline saglık çok güzel olmuş:)

Geri