arkadaşlar çok acil yardım edebilir misiniz ağ bağlantılarıyla ilgili

djcagri

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ethernet kartı yoluyla iki bilgisayarı ağ yoluyla nasıl bağlayabiliriz yani oyun oynayacaz multiplayer yapmamız için ağ bağlantısı gerekiyo nerden ve nasıl yapılacağını bilmiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ediyorum

Üyelik tarihine bakılırsa baya bi sömürmüşsün yada askerde falanmıydın=)

Her neyse konumuza dönelim :Dsimdi ag baglantılarımdan ev veya küçük iş yeri agı kur diyosun

iLeri dedikce pc ismini giriyosun

calısma grubuna gelince WORKGROUP yazıyosun

sonra ileri ileri o kadar:D

sonra sabahlara kadar cs call of duty vs oyunları istedigin kadar multiplayer oynuyosun

bitti:saskin

Kanka kopardın beni gece gece :durdurun

Ne diyim kanka haksızmıyım aslında bi taraftan yardım etmek istiyorum öbür taraftan istemiyorum:D az önce birine yazdık adam arazi:D

Neyse turk_hard dai kiltler artık bunu=)

Ne diyim kanka haksızmıyım aslında bi taraftan yardım etmek istiyorum öbür taraftan istemiyorum:D az önce birine yazdık adam arazi:D

Neyse turk_hard dai kiltler artık bunu=)

Forumda bu güne kadar yeni gelen üyelere abarmadan söylüyorum, en az 100 defa driver bulup linkini verdim. Karşılık beklemiyorum tabiki bende. Fakat insan bazen bir teşekkür mesajı bekliyor :goz:

çok teşekkür ederim askerde değildim genelde interneti pek kullanmıyorum sadece öğrenmek ve bilgi amacıyla o da sizlere denk gelmiş :D:D:D:D:D

onun programı gerekte ama hangisi işte o var binlerde program var

jacksones dediğinin hepsini yaptım bilgisayarları ethernet kartından kablo yoluyla bağladım ağı kurdum fakat bu seferde "sınırlı bağlantı veya bağlantı yok" yazısı çıktı ne olacak şimdi biraz daha açıklamalı olursa sevinirim

1202110948505b8d6e7e2.JPG

Bu kısmı bu sekilde yaptıysan sorun olmamaıs lazım=)

Geri