Arkadaşlar Öğrenim ve katkı kredileri ile Burslar toplu olarak verilmeyecekmiş :'(

SCRIPTO

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ocak ayında Kyk nın verecek olduğu öğrenim kredileri ve burs ücretleri ocak ayına kadar olan kısmı toplu olarak verilmeyecekmiş sadece aylık verilcekmiş ocaktan itibaren.Yani mesela aylık 200 tl alınıosa ocak ayına kadar geçen öğretim süresi 5 ay ise 5 * 200 = 1000 tl toplu alınıodu önceden ama bu sene toplu olarak değil ocak ayından itibaren sadece 200 olarak verilcekmiş .İşin aslını bilen varsa yardım ltfn.:001_unsure:

arkadaşım ben 2006 girişliyim bizim zamanımızda da yoplu verilmedi.
yeni bir uygulama değil yani.
ama üni 4 bitince yıl sonuna kadar her ay paranı ödüyorlar.değişen bişey yok yani her türlü alıyosun o parayı...

geçen sene toplu verdiler ama :'( ocaktan itibaren aylık 200 aldığımı bende biliorum ödedklerini her ay .değişen çok şey var.ocak ayına kadar olan ücretin ödenmesi ile ödenmemesi arasında çok fark var.

arkadaşım toplu verirlerse okulun bittiği ay son kez verirler.
imzaladığın kağıttan 5 kuruş fazla vermiyolar merak etme.
üsteleki geçen senede toplu vermediler.

ya bu öğrenim kredisini kyk nın sonuçları öğrendigimiz sayfada yazan banka şubesindenmi almak zorundayız ilk seferinde yoksa ilk alımda istediğimiz şubeden alabilirmiyiz??

bi yanlışın var kardeşim, bende geçen sene toplu para almadım bizim zamanımızda da aynı dedikodu vardı ama sadece dedikodu bunlar :victory

bekr kardeşim banada bi yardımcı olsan soruma cvp verebilicekmisin ? teşekkürler.

ilk sefer olduğu için mecburen söylenen bankadan alacaksın çünkü sana orda bir takım belgeler imzalatılacak sonrada bankadan para card ını alacaksın ilerki aylarda

Geri