Arkadaşlık Scripti php full tr dil desteğide var

arkadaşım biraz açıklama yapsan asıl olur?

mustafaz6' Alıntı:
arkadaşım biraz açıklama yapsan asıl olur?

nasıl bir acıklama istiyorsundost ? indeceğin scirpt in calışır halındeki demosu var yukarda başka nasıl acıklama istiytorsun yazarsan sevinirim

tr dil seceneğide mevcut güzel bir çalışma

sizlere layık olmaya calışıyom dostlar

osdate dimi bu?
yaw şu zip e göre arama vs olmasa güsel de...
neyse saol

sende sağol dosttum

çok çok teşekkürler üstad :) 2 haftadır bir ton null script indirdim hepsinde ya dosya eksikl yada bişeyleri eksik :)öaradığım sadece ingilizce ve de görünümü biraz kaliteli olmasıydı :) saolasın

işine yaradıysa sevindim dost

Saol bu baya iyi bişeye benzior

null scriptlerin tam olmasını beklemeyelim arkadaşlar, genelde hep bir yerlerinde hata yada eksik oluyor..

Bu arada link ölmüş arkadaş, ilgilenirsen seviniriz..

arkadaşlar www.tufat.com buraya girin buradan osdate bölümünden indirin devamlı yeni versiyon çıkmakda şuan 1.5 i çıktı free bir script'dir versiyon 2 de ucretliye gececektir. sistemi ve çalışması çok guzel tavsiye ederim.

www.askcell.com
www.tiklabeni.net ikiside o sistem :D

kurulumu hakında biraz bilgi verrimisiniz siteadı.com/scriptyyolu/install_files/???? beceremedim vala

pardon buldum buldum ftpye ekik atmışmı dosyları halledim güzel paylaşım teşekürler

link kırıksa burdanda indirebilirsiniz ( :

indirmek için tıkla..

Teşekkrüler biraz kurulumda zorlancaz ama ne yapalim artık saol ....

alpagu18' Alıntı:
arkadaşlar www.tufat.com buraya girin buradan osdate bölümünden indirin devamlı yeni versiyon çıkmakda şuan 1.5 i çıktı free bir script'dir versiyon 2 de ucretliye gececektir. sistemi ve çalışması çok guzel tavsiye ederim.

www.askcell.com
www.tiklabeni.net ikiside o sistem :D

celebration.jpg

begendim ama 5 USD istiyo adamlar bunun free sini bulma imkanimiz varmi?

:hhman:

Geri