Arkadaşa Mektup (çok matrak)

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Ey benim candan ciğerden, tuzdan biberden sevgili çok neşeli, hal hatır kahve ortası kelebek yumurtası, kızların hastası arkadaşım merhaba!...

Sarılıp sakladığım gül suyu şişesinden, kalbimin en derin köşesinden, alemin neşesinden benden uzak gözlerinden öperim. Hal hatırdan birkaç satır yazması bizden, okuması ve gülmesi senden.

Arkadaşım, nasılsın iyimisin? iyi ve neşeli olmanı, seni ve beni, kızlardaki bedeni, gemideki yelkeni, dünyada olup biteni, asker ocağında sevda çekeni, canlı cansız kara sevdayı, dağı, taşı, köydeki kazı, havadaki yıldızı, sandıktaki bezi, duvardaki sazı, raydaki treni, arabadaki freni yaratan Yüce Allah'tan dilerim. Senden beni soracak olursa canım sağdır.

Kapılmışım dünya kervanına mutlaka gideceğim kızların yanını, arkadaş ben burda öyle bir derde düştüm ki sorma! En büyük d*****a çıktım. Bana şu reçeteyi yazdı. Ben bu ilacı burada bulamadım sen bulursan gönder...

25 mısır darısı, 75 tekel birası, 30 yumurta sarısı, 3 şişe konyak, 5 tane manyak elma gibi yanak, kiraz gibi dudak, karpuz gibi kalça, 5 kilo salça, 1 kilo tuz, 3 kilo muz, 15 tane buz, 18 yaşında öpülmemiş bir kız... Bunların hepsini bir fındık kabuğuna doldur 25 gün kaynat, 30 gün oynat, 15 gün sağut, 7 gün karıştır ve acele şu adrese gönder:

Gitti gelmez tümeni, dağıldı toplanmaz tugayı, deliler olayı, şoförler takım berduşlar mangası....

Bu adreste bulamazsan, ikinci adrese gönder:

Çocuklarda yarışçı, caddelerde barışçı, aralarda ortamcı, köyde bekçi, evde döşekçi...

Kardeşim arama yapsanıza !!!

Dersem heyecanlanırsın di mi kanka :D Eline sağlık :)

abooooowwww mektuba bak:D elıne saglık kemal abi....

english teacherın yazdıgına zate ayrı koptum:D tam cevap verecektim kie sonunuda okudum:D kendı halime güldüm:D allah iyiligini vere:D

abimin askerlik defterinde okumuştum gülmekten ölmüştüm okulda ben yazdım diye milleti kandırıyodum o zman lar emegine saglık

süpermiş yaw abi eline saglık...

kuzay gönderir de kötü olır mu süpperrr:melek

bu mektubu yazmak için cok uraşmış olmalı eline sağlık

abi süpermiş hemen amcaogluna yazarım ben bunu :D ahahaha

Teşekkürler. Eline sağlık.

Abi yapmışsın yine yapacagını:D€line sağLık!!!

Geri