ArkadaşımLa ŞakaLaşırken HamiLe KaLdım.. =D

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar TrajiKomik bir olay daha :lol: :lol: Genç Kız Hamile Kalmış. :) :) Nasıl mı ? İşte Gazete Küpürü :lol: :lol:

GüLmekten Çene Kası Yaptım.. YorumLarınızı aLayım.. :lol: :lol:

sy7afc.jpg

zuahahah :lol: :lol:

bu nası bi şakaymış

biz o kadar zorluyoz da ciddi şekilde yapıoz şakayla nası oluomuş bu işler :durdurun

kazara dese tamam , hata dese tamam , tecavüz dese yine tamam ama şaka ????

puhahahahahahaa :durdurun

puhahah :) :durdurun: bizede öğretsin şu şakalaşmayı bizde toplu şakalaşalım :)

eğitimin önemi öne cıkıyor bir kez daha ayrıca ne sanımışlar ki bu yaptıklarını oyuncak mı ki =)

bi de ciddi olsaydı çocuk ne olurdu :lol:

Hayret ya, nasil olmus acaba :))

Verdiğim haberi okumayanlara bir kısa özetleyeyim.
"Öpüşmeye başladık beni soyunmam için ikna etti sonra o da soyundu ama cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum?"

Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘ırza geçmek’ ve ‘alıkoymak’ suçlarından 10 yıl ağır hapis istemiyle yargılanan A.E.A. savunmasında, ‘Gerekirse onunla evlenirim’ dedi. Erkek çocuk dünyaya getiren Ş.T. yazılı ifadesinde, ‘Şakalaşırken öpüşmeye başladık. Elbiselerimi çıkarmam için beni ikna etti. Ben soyunduktan sonra o da elbiselerini çıkardı. Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim’ dedi. Ş.T.’nin yaşının tespiti ve bebeğe DNA testi yapılması için duruşma ertelendi.

Ne şakası yahu :) ahada yukarda yazıyo kendi ağzıyla seviştik falan demiş zilli :D yazık olmuş çoçuğa hem seviş çoçuk yap olan çoçuğa olsun tutuklanmış vah vah :D

Yok artık ya :D Şaka kavramları nasıl bunların ?? :D

Ulan demekki oğlanda pek iş yokmuş.

Kızın haberi bile yok :D:D:D

Geri