Arkadaşım Benim Konularımı Silmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yozgatstyl

New member
Reaction score
0
Şimdi bakın arkadaşım güzel bi form sitesi yapmışsınız eyvallah saygı duyarım iyi bi form sitesi hackhell ama benim kardeşim program isteklerimi neden siliyosunuz yada banlıyosunuz anlamıyorum!!!birinin benle bi sorunumu var!!!arkadaşlar böle avrupai bir form sitesi yapıyorsak ole kafanıza göre milleti banlayamazsınız bu büyük bir saygısızlıktır,gaddarlıktır...LÜTFEN YETKİLİ KİŞİYE RİCAYLA DUYRULUR...

Dostum Program istemişsin Gidip baska alakasız bır yere Konuyu acmıssın , LegaL xp ıstemıssın gıdıp yıne alakasız bolume acmıssın konuyu , Yenı uyeler tanısma Bolumunde hack Programı ıstemıssın + 3 - 5 tane konun var forumda 3 u alakasız haklı yere kapatılmıs Konular bu saydıklarım .. E daha neyın şikayeti bu ? bak mesela buda kapanıcak bırazdan.. etti 4 ..

1. Konun Program İstek Bölüm Kurallarına uymadan konu açtığın için kapatılmış

Program İstek BöLüm KuraLLaRI
6. Program iStek ßöLümündeKi Konu ßaŞLIKLaRINDa İstediginiz Programın Sürümü Ve Adı oLmak Zorundadir. aKSi TaKDirDe Konunuz KapatıLır..
KapaLI..

2. Konun Tanışma Bölümüyle Alakası Olmayan İçerikten dolayı kapatılmış

dostlar acaba diyorum şu hani msnde mesela benim pc de msn giren kişilerin konuştuklarını nasıl bulurum,programı varmı,ilgilenirseniz sevinicem.şimdiden herkese teşekkür ederim.HACKHeLL number one bu urada :victory

Yeni gelen arkadaşların herkese "merhaba" dediği bir bölüm burası. Senin isteğin bölüm için uygun olmadıgından kapattım koNuyu.

3. Konun da Gerekli cevap verildiği için kapatılmış

ben İSTEKLERİMİ NERE YAZCAM yani program istegimi yardım edin konuyu yanlış actım bari king kardeş sen yöneticiysen yerini sölede oraya yazıyım anlatabildimmi ???:goz:

Program İstek Bolumune yazıcaksın arkadasım..
http://www.hackhell.com/program-istek/

Yani demek oluyor ki forum kurallarının hiçbirine uymuyorsun, konularını uygun olmayan bölümlere açıyorsun. Zaman harcayıp forumun içeriğini ve bölümleri dolaşıp, hangi konu nereye ve nasıl açılır öğrensen senin için iyi olacaktır.

4. konunu da gerekli açıklama yaptığım için kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri