arkadaşımın bilgisayarına hangi programla gire bilirm herşeyini ögenmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

10ur83

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sakın kızmayın o kadar cok keyloger var kı hangisi hakkında karar vermedım
kız arkadasımın bılgısayarında ne yapıyor kımlere msn de ne yazıyor bunu ögrenmek için
konu açmak zorunda kaldım yanlış birşey yaptıysam yetkili arkadaşlar sile bilir yaardımlarınızı beklıyorum

benım amacım sadece msn de kıme ne yazıyo msn şifresi bunu ögrensem yeterli umarım bu konu yanlış anlaşılmazdır.. teşşekurler

Konuları okumadan Konu Açma Forum Kirliliği Oluyor. Önce Oku .

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=254408

buna gir bu sana yardımcı olacaktır...

Veya

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=270946

açıklamaları iyice oku dene

teşekürler yardımların için sagol gercekten işe yaradı soyle olsaydı daha ıyı dı program
ben ona email yoluyla resım felan atabılsem de oda kabul etsen sonra o şekilde felan
yinede teşekür ederim.

2 ci link girdim abi kendi pc me yaptım gelıyor email felan işte kız arkadaşın kıne atmak gerekli bide resim dosyası felan acıp kabul edıp o şekilde gelseydi müthiş olacaktı ya

teşekürler yardımların için sagol gercekten işe yaradı soyle olsaydı daha ıyı dı program
ben ona email yoluyla resım felan atabılsem de oda kabul etsen sonra o şekilde felan
yinede teşekür ederim.

2 ci link girdim abi kendi pc me yaptım gelıyor email felan işte kız arkadaşın kıne atmak gerekli bide resim dosyası felan acıp kabul edıp o şekilde gelseydi müthiş olacaktı ya

Krdş orda remote installition de sora bi seçenek çıkacak dosyayla birleştirme seçeneği dosyayla birleştir karşıya gönder!!!!

bu program çok güzel bişiymiş banada lazımdı böle bişi bide acemiyim biliyonuzmu sağolun

arkadaşlar bend ebu konuda yardım almak istiyorum
verdiğiniz linkleri bana da göndeririseniz sevinirim

neden ben linkleri üye oldugum halde göremiyorum

abi sayfaya griiş yetkiniz yok diye uyarı alıyom.nasıl ulasacam o linklere ne yapmam gerekir şimdiden cok saol

Arkadaşlar bende de yetki yok dedi , bu sayafalara girmek için ne yapmamız gerekiyor?

Abi banada yetki vermedi. Nasıl yapcaz şu meseleyi? Birisi yardımcı olsun lütfen...

bu yetki ne ya birisi yardımcı olsun harbi...

arkadaşlar bu tür şeyler forumda yasaklandığı için boşa uğraşmayın o sayfalara giremezsiniz..ayrıca keylogger yedirmek artık çok zor.artık antivirüslerin nerdeyse tamamı bütün keyloggerleri tanıyor ve uyarı veriyor..boşa uğraşmayın benden tavsiye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri