ArkadaŞlar Merhaba Ben Radari Yakalma Programi İstİyorum

JÖH_DRACK

NALÇACI
Reaction score
0
YA ARKADAŞLAR BU RADARI TESPİT EDEN NOKİA TELEFON İÇİN Bİ PROGRAM VARMIŞ ELİNİZDE SERİALİ VE PROGRAMIN SETUPU OLAN VARMI ACABA
BULURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM:aşk

Öyle bişey olduğunu sanmıyorum...

bos is bunlar dostum bos

dostum bir zamanlarda haklısın nokia nın en kötü telefonunda bile var diyorlardı ama sadece lafta ben hiç kullanımı gerçekleştiren birini görmedim şimdi ise. sözü bile geçmiyor.

hocam senın dedıgın hadıse cok gecmıste kaldı sen sana onceden radarı haber sın dıyorsun bır telefonun radardan sınyal alması ıcın noramalde 50m lazım hadı senın guzel hatrın ıcın bu olsun 75 m sen saatte 120km ıle gıderken sorması ayıp telefon nezman sınyal alacak mesaj olarak sana verecek sende onu opkuyacanda sen bana bu sorunun cevabını ver bende sana nasıl programı bulacagını soyleyım ok:)

o senin radar dediğin blueradar die bi program.bluetooth la yakınlarda acık olan arkadasının bluetoottan buluyosun.anladın mı kardeşim.

radar dediğin ne be radar aracının içindeki memurun numarasını bile bulan program çıktı çok geridesin brader

arkadaşlar RADAR programı CELLPOS kardeşim bu radarı buluyor ama demo birdefa buluyor şifresini aylardır arıyorum cellpos GOOGLE DE ARAT demosunu bulursunBULURSUN...

program var da ne kadar ıse yarar bılemem bazıları dalga gecmıs ayıp ancak gprs den bulunablir

GPRS olmadan nasıl bulacagını sanıyorsun..

Geri