...:::aRKaDaŞLaR LüTFeN YaRDıM eDiN WeB SiTeSi aÇaCaĞıMDa:::...

mehmeta

New member
Reaction score
0
arkadaslar öncelikle merhaba ben bir web forum sitsi açmak istiyorum googleda bedava forum siteleri yazdığımda geldi bende açtım bir tane içine baya dosyafalan linkler falan yüklemiştim sonra tatile çıkınca 10-15 gün falan geldiğimde siteye bakayım dediğimde site çökmüş bide zaten bu bedava sitelerin uzantısı pek güzel olmuyordu örneğin= sitenizin ismi.forumlari.net vb. arkadaslar benim sizden ricam böle bedava forum sitesi veren ama 10-15 güm ilgilenmeyince çkmeyen bildiğiniz bir site varsa sölermisiniz yoksada ben mesala www.hackhell.com gibi gerccek bi forum sitesini nasıl açabilirım bırazadetaylı anlatırmısınız daha yenıyumde

bilgisi olan herkese saygılarımla...

arkadaslar cevaplarını beklıorum lutfen yardım edın

saygılarımla...

ben vbulletin 3.5.3 kullanıyom www.ohost.de den hosting al mysql ve ftp yi aktif et sonra ftp forum die klasör ac oradaya vbulletini at config.php ayarlarını yapmıs olman lazım sonra http://siteaadı.com/forum/install/install.php yap ordan yaparsın sen

sayın bbb22 verdıgın bılgıler ıcın sagol ama ben www.ohost.de ye gırdım amam pek bısey anlamadım bana bıraz daha acık anlatabılırmısınız ayrıca sızın yaptıgınız bu sıte paralımı parasızmı?

saygılarımla...

ayrıca bana baska bu oalyı anlatabılecek ksıs varmı?

saygılarımla...

ya arkadaslar bu konuda hıc mı bılgısı olan yok lurfen arkadalar cevaplarınızı beklıyorum

saygılarımla...

domain kısmını bılemem ama ücretsiz olaraktan smf kurabılırsın bayaı gusel bş. tavsıye ederim....

SMF de bi forum sistemi...

yaf bedava diye site kuramassınız ne funpic den nde başka bir siteden kapanır .. heLLboy726 dan bir site alın istediğin isimde .com .net .org .biz vs gibi uzantılı 1 yıl paşa paşa geçinirsin ...

ilk önce BURADAN bi host alıyorsun arkadasım ben bı ara kulandım bir seneden fazla ama bş olmadı bir senenin sonunda ufak bı reklam koydu. yani reklamsız. Daha sonra host a ftp ile bir forum atmalısın SMF tavsıye ederim.
kurulumu felan cok basit olan bı uygulama.
daha sonrada BURADAN bi yonlendırme domaını alıyosun hazırladığın hosta yonlendırıyorsun.
Hayırlı olsun artık bir www.isminiz.tr.cx adlı bi smf forum sıten oldu...

yaf bedava diye site kuramassınız ne funpic den nde başka bir siteden kapanır .. heLLboy726 dan bir site alın istediğin isimde .com .net .org .biz vs gibi uzantılı 1 yıl paşa paşa geçinirsin ...

Kardeş Ben 3- 4 Tane Site Kurmuşum !! Bugüne Kadar Kapanmadı ama eger Sen Yanlış Bilgi
Yayarak birilerine Rant Sağlamaya Çalışyorsan Bişey diyemicem

yıllık 100 liraya host ve domainini sağlarım + forumunu kurarım ulaşmak için pm yi kullan ;)

Geri