Arjantin`den selam var!..

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

2nlbbs8.jpg

Röportajı dinlemek için videoyu tıklayınız...

Beşiktaşlı taraftarlar onu hiç unutmadı.

Uzun saçları, ilginç stili ve attığı gollerle hafızalara kazındı.

Evet! Ondan bahsediyoruz, Arjantinli forvet Osvaldo Nartallo...

Haber1903.com olarak sizler için Arjantin`de bulunan Nartallo`ya ulaştık ve Beşiktaşlı eski oyuncu ile kısa bir röportaj yaptık.

-HABER1903-

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz.

HABER1903

Ben Bu beşiktaşlının dönemini izliyemedim ama bu yorum dikkatimi çekti paylasıyım dedim :)

hafızalardan silinmeyen bir tablo; Fotospor gazetesinde yayınlanan fotoğraflarda yeni Kempes olarak lanse edilen Nartallo, transferinden bir gün sonra Fulya tesislerinde basın mensuplarının önünde top sektirmektedir. Ama rivayet odur ki, hiçbir denemesinde beş sektirmeden öteye geçemez. Kariyerine San Lorenzo takımında başlayan ve Orlando Pirates, Angelos de Puebla, Granada gibi takımlarda oynayan Osvaldo Nartallo, Türk futbol tarihi ve Beşiktaş adına izlediğimiz en ilginç futbolcularından biriydi. Dede tarafından gelen İtalyan kanı sebebiyle kısa sürede Serie Aya transfer olacağını her fırsatta dile getiren Arjantinli oyuncunun Beşiktaştan ayrılışı, çizme istikametine değil Petrolofisi istasyonuna doğru olmuştu. Nartallo, oynadığı sezon Beşiktaşın en golcü oyuncularından birisi olmuştu, ama attığı gollerin yarısının boş kaleye, geri kalan yarısının da burun, kalça, diz, sırt gibi ayak dışı organlarla atılmış olması ilginçti. Ancak yine de oynadığı sezon Fenerbahçeye her iki maçta da 2-1 yenilen Beşiktaşın iki golünün de sahibi olması, hele bunların arasından Kadıköyde attığı golün Beşiktaş kariyerindeki en güzel gol olması da dikkat çekicidir.

Ayak dışı mayak dışı adam atmışmı atmış kardeşım aLLa aLLa.. =D

Geri