Ares 2.1.1 Son Surum ----][celebi][----

celebi_ridvan

New member
Reaction score
0
ARKADASLAR ARESTE UZUN SUREDIR SERVERDEN KAYNAKLANAN BAGLANTI SORUNLARI YASANMAKTADIR BU SORUNLARIN GIDERILDIGI YENI BIR SURUM HIZMETE SUNULMUSTUR....BUNUN YANI SIRA ARESI DOWNLOAD PROGRAMININ YANI SIRA SOHBET PROGRAMI OLARAK KULLANAN ARKADASLARINDA BILDIGI GIBI SOHBET KANAL LISTESI CIKMIYORDU LISTE PROBLEMI VARDI YENI SURUMDE BUDA DUZELTILDI VE SUAN HIZMETINIZDE KANAL LISTESINDE SUAN AZ KANAL CIKIYOR CUNKU ESKI SURUMLE ACILAN KANALLARI YENI SURUM GORMUYOR CESITLI SOHBET KANALI ACMA SERVERLARI CIKTI BUNLARDAN BIRTANESIDE TURKCE SERVER PROGRAMI OLAN RUNYA DIR :)

ARES REGULAR 2.1.1 SON SURUM

Arkadaşım teşekkürler...Ares uzun zamandır bağlanmıyordu...Gerçekten bu yeni sürümde sorun yok mükemmel çalışıyor...Herkese tavsiye ederim...Lime Wire den çok çok iyi ve daha hızlı...ayrıcada gönül rahatlığıyla dosya indirirebiliyosunuz virüs sorunu yaşamadan...

verdiğin link ölmüş fakat ben kendi adresinden buldum...link aşağıda...

http://voxel.dl.sourceforge.net/sourceforge/aresgalaxy/aresregular211_installer.exe

emeğine sağlık...gayet iyi çalışıyor...

ohh bee rahatladık artık yana yana :D program arıyodum buu baglantı derdi bittiyse keremine şükür :D

paylaşımın için teşekkürler bende bunu arıyordum

Paylaştığınız için teşekkürler de ares ücretli hale gelmemiş miydi?

Geri