arena tr ve torrenttürk.biz davetiyesi

bitermiyim

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bana arena tr veya torrenttürk davetiyesi lazım eğer elinde olan varsa adresim [email protected] valla çok hayra geçicek :vur şimdiden teşekkürler:durdurun

benle irtibata gecersen vererbilirim isteyen başka varsa ve upload yapıcaksa beni küçük düşürmiycekse ==>> [email protected] msn eklesin

elimde torrentturk.biz davetiyesi var arena tr yok ona göre

arkaşlar son 2 tane kaldı oda torrentturk.biz sitesinin davetiyesi banada arena tr lazım bu arada :D

arkadşlar özel tim ekibi 6 davetiyem vardı silmiş zaten tum kullanıcıların davetiyeleri silinmiş elimde tek bir davetiye kaldı onuda verdim kusura bakmayıın

daveti,yesiii olan vrmıı arkadaşlara varsa bana gönderebilirmii turktorrent.biz ve ya bitturk e şimdiden teşekkuler ....

turktorrent.biz davetiyesi ariyorum karsiliinda arena-tr,bitturk ve ya leechturk davetiyesi verebilirim
[email protected]

dostm bende yok o istediginden ama bana leechturk davetiyesi versene çok dua ederim :D

varsa bende bir tane bitane türktorrent davetiyesi alabilirmiyim

eger bana da yardımcı olursanız cok mutlu olurum.davetiye (torrentturk.biz ) gonderıseniz bende size bitturk.net davetiyesi gonderebilirim.... tskler

[email protected]

Geri