Arda'ya İspanya'dan teklif

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
310820100424285240307_2.jpg

İspanya La Liga takımlarından biri müthiş bir transfer teklifi yaptı.

TÜRK futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en yetenekli futbolcuların başında gelen G.Saray Kaptanı Arda Turan’a, dünyanın en önemli liglerinden birisi olan İspanya La Liga’dan müthiş bir teklif geldi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde G.Saray’ı eleyen Atletico Madrid’in teknik direktörü Sanchez Flores’in talimatıyla İspanyollar resmi teklifte bulundu. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’a 12 milyon Euro’luk bir bonservis ödemeyi göze aldıklarını yazılı olarak ileten Atletico yetkilileri bilindiği gibi daha önce de 22 yaşındaki yıldız için girişimde bulunmuştu.

'ÖNCE KULÜPLER ANLAŞSIN’

FLORES’İN ‘Mutlaka takımımda görmek istiyorum’ dediği Arda için Atletico Madrid de kesenin ağzını açmış durumda. Ahmet Bulut’a G.Saray’ın kaptanı için yıllığı 2.5 milyon Euro’dan 4 yıllık bir kontrat öneren İspanyollar transfer sezonunun son günlerinde milli y›ld›z› bitirmek istiyor. Üstelik bu 2.5 milyon Euro’luk teklif vergiler hariç, Arda’nın cebine girecek net para. Bu teklifin ardandan soluğu Milli Takım’ın kamp yaptığı Swiss Otel’de alan Ahmet Bulut hemen oyuncusuyla görüştü. Teklifi doğrudan Arda’ya aktaran Bulut’un aldığı yanıt Kaptan’a yakışır şekilde oldu: “Ben G.Saray’ın sözleşmeli oyuncusuyum. Önce kulüpler konuşsun. G.Saray beni verirse bu teklifi ancak o zaman değerlendiririm.”

BULUT TEKLİFİ İLETTİ

BU görüşmenin ardından teklifi sarı-kırmızılı yönetime ileten Bulut, şimdi yanıt bekliyor. Transfer sezonunun sona ermesine 2 gün kala G.Saray’ın ne karar vereceği merak konusu. Yani Arda Turan’ın Atletico’ya gitme şansı, Avrupa’nın en büyük 5 takımından teklif gelemeden ve Avrupa’dan kupa getirmeden bırakmam” diyen başkanı Adnan Polat’ın iki dudağın›n arasında.

Kaynak

Geri